Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Έφυγαν για διακοπές και ξέχασαν τους Καλλιθεάτες. Είκοσι μέρες χωρίς εκδήλωση η Καλλιθέα»


Με αφορμή το έλλειμμα πολιτιστικών εκδηλώσεν κατά το μήνα Αύγουστο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης,
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, καταγγέλουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και με δημόσιες ανακοινώσεις μας, το απαράδεκτο γεγονός της έλλειψης των πολιτιστικών εκδηλώσεων κατά το μήνα Αύγουστο από την πόλη μας.


Οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται στο ζενίθ τους κι όμως στην Καλλιθέα εξακολουθεί να είναι δύσκολο το parking, γεγονός που πιστοποιεί ότι οι περισσότεροι Καλλιθεάτες είναι ακόμα εδώ. Αυτό σημαίνει ότι οικονομικοί λόγοι τους κρατούν μακριά από τόπους διακοπών.

Η διοίκηση του Δήμου σφυρίζει αδιάφορα γι’ αυτό το γεγονός κι όταν της το επισημάναμε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος μας απάντησε ότι «είναι συνειδητή επιλογή μας να μην κάνουμε εκδηλώσεις αυτές τις μέρες επειδή όλος ο κόσμος θα απουσιάζει από την πόλη».

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν απουσιάζει «όλος ο κόσμος» αλλά η διοίκηση από την πόλη!

Η τελευταία πολιτιστική εκδήλωση έγινε χθες Δευτέρα και η επόμενη θα πραγματοποιηθεί μετά την πάροδο 20ημέρου με την προβολή κάποιας κινηματογραφικής ταινίας.

Παράλληλα, από διετίας και πλέον έχουμε προτείνει το δημοτικό κολυμβητήριο να παραμένει ανοικτό και προσβάσιμο δωρεάν, κατά το μήνα Αύγουστο, για τους κατοίκους της πόλης ως μια ανάσα δροσιάς για εκείνους που βρίσκονται στην Καλλιθέα την περίοδο των υψηλών θερμοκρασιών. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε δημόσια (από τις 27 Ιανουαρίου 2016) ότι θα το πράξει, αλλά ακόμα περιμένουμε…


Κι όλα αυτά σε μια εποχή που οι Καλλιθεάτες πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη κι όλοι οι κοντινοί στην πόλη μας Δήμοι (οι περισσότεροι εκ των οποίων κατοικούνται κι από ανθρώπους με υψηλότερα εισοδήματα) έχουν πλήρες πολιτιστικό πρόγραμμα και τον Αύγουστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου