Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Φωτιά στο Σαββατόβραδο με Λαϊκό Πρόγραμμα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Φωτιά στα Σαββατόβραδα και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ώρα 8.00μμ στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» η φίλη Λία Χιωτέλλη σπάει τα θερμόμετρα ερμηνεύοντας γνήσια λαϊκά τραγούδια.

Μαζί της, στο πάλκο της όμορφης και φιλόξενης αυλής του «Καλλίπολις» ανεβαίνουν ο Θοδωρής Μάνος (μπουζούκι) και ο Γιάννης Στάκας (κιθάρα) σε ένα λαϊκό πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι/ες αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μπουφές με σπιτικούς μαζέδες & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και καλό θα είναι η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.00μμ.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν ή βρίσκονται σε διαδικασία εκκίνησης όλα τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις». Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου