Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η μουσική βραδιά με τους Rapid Jam σε καλοκαιρινούς ρυθμούς & δροσερές μελωδίες στο «Καλλίπολις» (φωτογραφίες & video)

Ήταν υπέροχη η μουσική βραδιά με τους Rapid Jam σε καλοκαιρινούς ρυθμούς & δροσερές μελωδίες στην όμορφη, φιλόξενη και δροσερή αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου.


Το «
Καλλίπολις» εκφράζει τη βαθιά θλίψη για την πυρκαγιά στη Βούλα & τη Γλυφάδα που την ίδια μέρα κατέκαψε έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελισσάβετ Καρρά (φωνητικά), τον Θανάση Κουζαμπάση (κλαρινέτο - φωνή) και τον Δημήτρη Καρούσο (κιθάρα - φωνή) για το όμορφο πρόγραμμα με ελληνικά & ξενόγλωσα μουσικά ακούσματα που πρόσφεραν αφιλοκερδώς.

Ευχαριστούμε όσους & όσες παρευρέθηκαν στην όμορφη αυλή του «Καλλίπολις» και γίναμε όλοι/ες μαζί μια μεγάλη παρέα περνώντας μια αξέχαστη βραδιά.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους/ες του «Καλλίπολις» που έστησαν την εκδήλωση και ανταποκρίθηκαν ακάματα & ανιδιοτελώς στις ανάγκες από την κουζίνα (του σπιτιού τους
ή του Χώρου) και το μπαρ/μπουφέ μέχρι την ηχοληψία, φωτογράφιση & βιντεοσκόπηση και παρέδωσαν τον Χώρο έτοιμο για τις επόμενες δραστηριότητες της συλλογικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιούνιος στο «Καλλίπολις» είναι πλούσιος από δραστηριότητες και εκδηλώσεις και περιλαμβάνει Μουσικές Βραδιές, Εργαστήρια Τραγουδιού, Κιθάρας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Φωτογραφίας και Κρητικών Χορών, Σεμινάριο Ιστορίας, αλλά και Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας και εκδηλώσεις διαλόγου & προβληματισμού.

Ολόκληρο το Πρόγραμμα του Ιουνίου μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ


Τέλος, να πούμε ότι για πρώτη φορά έγινε απόπειρα να βιντεοσκοπηθεί ολόκληρη η εκδήλωση από σταθερή κάμερα, αλλά μας πρόδωσε η μπαταρία - ένα πρόβλημα που δεν είχαμε προβλέψει και θα μεριμνήσουμε να αντιμετωπισθεί.

Σήμερα δημοσιεύουμε αμοντάριστα τα δυο video, από το κανάλι του «Καλλίπολις» στο YouTube:Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου