Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ;

Οι λόγοι εμφάνισης του πρωινού πονοκεφάλου ποικίλουν. Η κακή ποιότητα του ύπνου, οι καθημερινές έγνοιες ή τα προβλήματα που βασανίζουν το μυαλό κατά τη διάρκεια της νύχτας θεωρούνται συχνά αιτίες εμφάνισης πονοκεφάλου. Εάν ο πρωινός πονοκέφαλος είναι συχνός, τότε οφείλετε να πάρετε δραστικά μέτρα
ώστε να απαλλαχθείτε από το εν λόγω σύμπτωμα απολαμβάνοντας μία ήρεμη μέρα. Δείτε πιο κάτω μικρές κινήσεις ώστε να απαλλαχθείτε από τον πρωινό πονοκέφαλο.

Βεβαιωθείτε ότι μυαλό και σώμα είναι ξεκούραστα. Προσπαθήστε να πηγαίνετε όσο το δυνατό νωρίτερα για ύπνο. Άλλωστε η έλλειψη ύπνου είναι μια από τις βασικότερες αιτίες του πρωινού πονοκεφάλου.

Εάν ξυπνάτε με πονοκέφαλο τότε δοκιμάστε να τον αντιμετωπίσετε με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Κοινώς, βάλτε μερικές σταγόνες από το συγκεκριμένο έλαιο σε ζεστό νερό και εισπνεύστε τους ατμούς. Αυτή η ενέργεια θα σας ανακουφίσει.

Φάτε ένα κρακεράκι ή μια φέτα ψωμί για τοστ. Συχνά ο πρωινός πονοκέφαλος μπορεί να οφείλεται στα πεσμένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μιας και αυτό πέφτει συχνά κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου