Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Ημέρα των ερωτευμένων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Με την προβολή της ταινίας «Χαμένοι στη μετάφραση», αλλά επίσης χορεύοντας και τραγουδώντας με τους «The Wedding Singers», γιορτάζει την ημέρα των
ερωτευμένων 14 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ θα προβληθεί η βραβευμένη, με όσκαρ σεναρίου, ταινία της Σοφία Κόπολα «Χαμένοι στη μετάφραση», μία αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής.


Ένας ώριμος κινηματογραφικός αστέρας του Χόλυγουντ φτάνει στο Τόκιο για τα γυρίσματα διαφημιστικού τοπικής φίρμας ουίσκι. Μία νεαρή απόφοιτος κολεγίου σκοτώνει τον χρόνο της σε δωμάτιο ξενοδοχείου, συνοδεύοντας τον celebrity φωτογράφο-σύντροφό της. Άυπνοι και οι δύο θα συναντηθούν στο μπαρ του ξενοδοχείου, θα τραγουδήσουν καραόκε, θα φάνε μαζί, θα εξομολογηθούν πράγματα που θα τους φέρουν κοντά, και ένα πρωί εκείνος θα της ψιθυρίσει κάτι στο αυτί.

Η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Σ. Κόπολα τιμήθηκε με το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, υμνώντας τις πιθανότητες της ζωής. Οι δύο ήρωες θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις.

Στη συνέχεια της βραδιάς των ερωτευμένων, τη σκυτάλη θα πάρουν οι «The Wedding Singers», οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων σε ένα πολύχρωμο πάρτυ. Με ένα συνεχόμενο μείγμα από διασκευές των '90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης για να παρασύρουν το κοινό, τραγουδώντας και χορεύοντας στους ξέφρενους ρυθμούς τους.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου