Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Εγώ η "βάρβαρη"

Η Άρια φυλή του "πολιτισμένου" πλανήτη κατέφθασε! Προσοχή, προσοχή! Οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα και ο σίφουνας φόνος σας καλωσορίζει στο νέο, "καθαρό" και "δίκαιο" περιβάλλον του,
που οικοδόμησε με τόσο αγώνα!

Έχετε υπ'όψιν σας ότι είναι αρκετά φιλόξενο σε νεοναζί, στυγνούς δολοφόνους των λαών, εμπόρους του ανθρώπινου πόνου και στους "οπλοκατόχους" της μέγιστης και δοξασμένης σας Δημοκρατοφασίζουσας τάξης!

Το νέο εγχείρημα, άρτια δομημένο, ήρθε να αναγεννήσει καθετί απάνθρωπο, αηδιαστικά τρομοκρατικό και ειδεχθές εγκληματικό που φέρει το ανθρώπινο είδος!

Ο πολιτισμός της τηλε-σαβούρας, της τυποποιημένης μισαλλόδοξης στοχοπροσήλωσης των μαζών στο νόμο της ζούγκλας, ήρθε για να κατεδαφίσει -με ορμή οδοστρωτήρα- κάθε σάπιο εναπομείναν κύτταρο ανθρωπιστικής αξίας και Δημοκρατικού ιδεώδους!

Καλώς σας δεχθήκαμε "κυρίες" και "κύριοι" δολοφόνοι! Καλώς σας δεχθήκαμε! Μας αρμόζετε! Ντροπή μας!

Άραγε, πού ακούστηκε πως η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό; Μα τι θράσος να ομιλούμε περί αλληλεγγύης και σεβασμού; Σαχλαμάρες... Τί είναι όλα αυτά βρε καταραμένοι ανθρωπιστές; Βέβαια, να τι είναι! Θεωρίες - ή καλύτερα ιδεολογήματα- επικίνδυνων υπονομευτών της ασφάλειας είναι όλα αυτά τα περί ανθρωπισμού, αλτρουισμού, αλληλεγγύης, ισονομίας, ανεξιθρησκείας, ειρήνης! Φυσικά και όλο αυτό το κακόγουστο αστείο έχει ραφτεί στα μέτρα μας! Εμείς το ράψαμε είτε ηθελημένα είτε μη!

Αυτό αρμόζει στους πεπαιδευμένους απαίδευτους! Αυτό αξίζει σε ανόητα ποίμνια πολιτικών τσαρλατάνων! Ναι, εσύ, που τα "πήρες" στο κρανίο, εσύ που ξινίζεις τη φάτσα σου, που διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου, Εσύ ακριβώς, σώπασε! Και ξέρεις γιατί; Γιατί ο θυμός δείχνει ντροπιαστική ενοχή εκτός από κατάφορη αδικία! Σώπασε και ξεσκόνισε τα σκουριασμένα από τον γκεμπελισμό γρανάζια του εγκεφάλου σου! Σκέψου για μια στιγμή ότι μπορεί -λέω μπορεί- να είσαι άθυρμα της δικτατορίας των συμφερόντων που σίγουρα δεν είσαι μέτοχός τους, η οποία σου πλασάρεται επί μακρόν ως δημοκρατικότερη των Δημοκρατικών!

Ααα... και να σου πω και κάτι; Μας κάθεται φίνο το κουστουμάκι της απανθρωπιάς, γιατί ζωοποιηθήκαμε! Ναι μην αμφιβάλλεις! Γιατί εμείς οι πνευματικοί αρχιερείς του δυτικού "πολιτισμού" αλλοτριωθήκαμε από τον πολύ "πολιτισμό" του συμφέροντος!

Απαρνηθήκαμε τον Πολιτισμό του πανανθρώπινου, των αξιών και μεταλλαχτήκαμε παρά σε μία φάρα εκπαιδευμένων αμοραλιστών, εκδικητών της ζωής, ιμπεριαλιστών, "υπανθρώπων"! Μάλιστα, καλά διάβασες: "υπανθρώπων"... Θα σου μιλήσω με τους όρους που είτε δημιούργησες είτε συνειδητά ή μη αποδέχθηκες! Έτσι θα σου μιλήσω! Γιατί, δεν δικαιούται κανείς να αυτοαποκαλείται Άνθρωπος, όταν πρώτα εκείνος περιθωριοποιεί άλλους -διαφορετικούς απ' τον ίδιο μέν συνανθρώπους του δε- ως Υπανθρώπους! Δεν δύναται να λεγόμαστε άνθρωποι, όταν γινόμαστε θύτες-εκτελεστές αθώων ψυχών με το πρόσχημα του "επικίνδυνου" διαφορετικού ή της πολεμικής δίνης (που εμείς υποθάλπτουμε)... Είναι απαγορευτικό να μας αποδίδεται ο όρος Άνθρωποι, όταν εσύ -και κάθε εσύ όποιος κι αν είσαι- Ευρωπαίε, Δυτικέ, αρχίζεις να επαναπροσδιορίζεις ό,τι δεν πέτυχε ένας ψυχοπαθής-ονόματι Αδόλφος- και να το αναγάγεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε στόχο τιμής!

Και σ'αυτό το σημείο θα απευθυνθώ σε εσένα -κατά την πλειοψηφία θέλω να πιστεύω- αγνέ και καθόλου ναζιστή Έλληνα... Πως γίνεται να επιτρέπεις τη λήθη να σε καταπλακώσει, ενώ τέτοιου είδους μορφώματα σε αιματοκύλησαν και εσένα μαζί με εκατομμύρια άλλους λαούς κατά το Β' Παγκόσμιο; Πώς μου λες; Αναβιώνει ο ναζισμός στην πιο ακραία του μορφή, τον νεοναζισμό, με τη δική σου λευκή επιταγή! Το γνωρίζω καλά πως μια ελάχιστη μειοψηφία συμπατριωτών σου του έδωσε σώμα, μα η δική σου απάθεια, η δική σου απελπισία, η αυτοτιμωρία που επιφύλαξες στον εαυτό σου, του δίνει πνοή! Δες την ωμή αλήθεια κατάματα! Και όπου ο νεοχιτλερισμός δεν θα επιτύχει, έχουν σίγουρα εναλλακτική -τον επεκτατισμό! Πάγια τακτική η εναλλαγή τους!

Μόνο που φοβάμαι τελικά πως το ανθρώπινο είδος είναι το πιο σαρκοβόρο των σαρκοβόρων θηρίων... Γιατί, αυτό που θρέφει αυτή τη ράτσα της ζωής είναι ο πόνος, το αίμα, η απανθρωπιά! Και εσύ πολιτισμένε Δυτικέ διόλου δεν αποκλίνεις από τον κανόνα, δυστυχώς! Ζεις μια ζωή με διακρίσεις και μισαλλοδοξία, γιατί πολύ απλά εξυπηρετείται το μέλλον σου! Γιατί, αν έπραττες ανθρωπιστικά η βολή και η χλιδή σου δυτικέ θα χανόντουσαν! Και έπειτα σε βάρος ποιου θα απομυζούσες; Ποιον θα εκμεταλλευόσουν;

Αλήθεια όμως, ντρέπομαι που με θεωρείτε "πολιτισμένη" στα μέτρα σας... Ντρέπομαι που στο όνομα του "πολιτισμού" γίνονται εγκλήματα... Προτιμώ να είμαι μία "βάρβαρη" ιδεαλίστρια για τα μέτρα σας... Μια "βάρβαρη" ιδεαλίστρια που θα σέβεται τον άνθρωπο, την ελευθερία, τη δημοκρατία των άξιων, της αρμονικής συνύπαρξης των λαών! Θέλω να ενωθεί η φωνή μου με όσους πνίγηκαν και προβλέπεται ότι θα πνιγούν στο αίμα, γιατί έκαναν το λάθος να θεωρούνται από 'μας τους "πολιτισμένους" ως παιδιά ενός κατώτερου θεού! Θέλω να είμαι ο "Εφιάλτης" της απολυταρχίας του αίματος. Σας πολεμώ! Όχι με όπλα, αυτά είναι για τους ανόητους, για τους δειλούς! Σας πολεμώ, σας μάχομαι με πνεύμα και αξίες! Τη βία τη μισώ απ'όπου κι αν προέρχεται! Αγαπώ το λόγο, το συναίσθημα, τα ιδεώδη! Σας Νικώ με την ανθρωπιά μου, με το δάκρυ μου απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, με την αγάπη μου στον Άνθρωπο!

Καληνύχτα Κόσμε! Ξημέρωσε! Και σήμερα αναγεννήθηκα από τις στάχτες μου! Σήμερα με έπλασα "βάρβαρη", "υπάνθρωπο", όπως αυτό το "λαθραίο" αγγελούδι από τη Συρία που κείται στις ακτές της Τουρκίας... Τιμωρήθηκε, γιατί οι γονείς του επεδίωξαν να μην ζήσει άλλη βαναυσότητα! Βαθιά λύπη!

Η "Βάρβαρη"

Πηγή: enfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου