Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ουρές για πρόωρη είσπραξη μεταχρονολογημένων επιταγών - η μεγαλύτερη στην Αργυρούπολη

Ουρές σχηματίζονται στα κατά τόπους δημαρχεία για την είσπραξη μεταχρονολογημένων επιταγών. Το γεγονός οφείλεται κυρίως στην κρίση και στις αφραγκίες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, αλλά και στην άγνοια των πολιτών ότι οι νέες δημοτικές αρχές εκλέχτηκαν μεν τον Μάιο, αλλά αναλαμβάνουν
καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Την πρωτιά όμως την έχει το Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης καθώς οι πελάτες... (γράψε λάθος, γιατί θα μου προσάψουν ότι δεν σέβομαι τη λαϊκή ετυμηγορία).

Οι πολίτες (ήθελα να πω) πιστεύουν ότι ο επενδυτής του αεροδρομίου και της παραλίας κύριος Λάμδα έχει επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό όψεως.

Τουλάχιστον σ' αυτόν που τηρεί στη χρεωκοπημένη τράπεζα του κυρίου Πειραιά που επιδοτήθκε από το Τ.Χ.Σ. και εξαγόρασε όλες τις υπόλοιπες (υγιείς τράπεζες) και σώθηκε.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται δελτίο τύπου της Ενωμένης Πόλης που θα κατακεραυνώνει τον κατά Μουρούτη "πιο άχρηστο δήμαρχο της Ελλάδας" ως ανίκανο να οργανώσει επί 4 χρόνια τις υπηρεσίες του Δήμου με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές πονεμένων ανθρώπων.


Βέβαια είναι πιθανό η Ενωμένη Πόλη να μην εκφραστεί δημοσίως και αρμοδίως με δελτίο τύπου, αλλά να καθαρίσουν όπως πάντα οι ιστοσελίδες "rustycity" και "laspionline".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου