Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιανουαρίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το 2017 είναι η χρονιά, που η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και η Εθνική Λυρική Σκηνή θα μετακομίσουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Είναι η χρονιά, στην οποία το ΚΠΙΣΝ θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία και θα ξεδιπλώσει όλες του τις πτυχές, προκειμένου να υποδεχθεί τους φίλους, τα μέλη και τους επισκέπτες του.


Ήδη από το καλοκαίρι του 2016, όταν το ΚΠΙΣΝ άνοιξε για το κοινό, φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες εκδηλώσεις για κάθε ηλικία και πεδίο ενδιαφερόντων, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες νέοι φίλοι το επισκέφθηκαν για να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να αθληθούν, να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ο Ιανουάριος γεμίζει μουσική, τέχνη, ξεναγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, ταιριαστές στο χειμωνιάτικο κλίμα.

Για να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ιανουαρίου, πατήστε εδώ.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα παραδώσει το ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο στις 23 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης, το Ίδρυμα με την επιθυμία να καταστήσει το έργο προσιτό στο ευρύ κοινό υποστηρίζει τη διοργάνωση καθημερινών δωρεάν εκδηλώσεων, που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το ΚΠΙΣΝ ως νέο προορισμό, να γνωρίσουν τις προγραμματικές του δυνατότητες και τον ρόλο του στην πόλη.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο την τρέχουσα περίοδο έχει τη διαχείριση του έργου, έως ότου ολοκληρωθεί η παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου