Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Οι χειρισμοί της διοίκησης Κονδύλη οδηγούν εργαζομένους στον Δήμο Αλίμου σε απόλυση

«Γιατί ο δήμαρχος δεν κρατά τους εργαζόμενους έως το τέλος του χρόνου με το ίδιο καθεστώς που τους κρατούσε τόσους μήνες και τώρα ζητά τη συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου για να τους απολύσει», ρωτάει η δημοτική κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Για την παράταξη της Αριστεράς «δεν χωρεί αμφιβολία για το ποιος ευθύνεται που δεν πάρθηκε απόφαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου» και θεωρεί υπεύθυνο τον ίδιο τον δήμαρχο, αλλά και τον πρόεδρο του σώματος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση και ακούστε την ομιλία της Αλέκας Γιαννούτσου:

Μετά και την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (5/12/2018) επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Δήμαρχος έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του και δεν έχει το σθένος να αναλάβει την ευθύνη για την απαράδεκτη μεθόδευσή του πέρυσι το καλοκαίρι, εξαιτίας της οποίας ο Δήμος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας.

Η στάση στο Συμβούλιο τόσο του ιδίου όσο και της διοικούσας παράταξης δείχνει ολοφάνερα την ευθύνη τους για την αδυναμία λήψης απόφασης, καθώς πρώτα από όλα απουσίαζαν πολλοί σύμβουλοι της δικής του παράταξης! Παρόντες στη συγκεκριμένη συζήτηση ήταν μόνο εννέα στους δεκαέξι!

Για εμάς δεν χωρεί αμφιβολία για το ποιος ευθύνεται που δεν πάρθηκε απόφαση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Με ευθύνη του ίδιου αλλά και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, επικράτησαν απαξιωτικές εκφράσεις, μένος, ανεξέλεγκτη επιθετικότητα και παντελής απουσία σεβασμού.

Για εμάς αυτά τα χαρακτηριστικά υποδηλώνουν ότι γνωρίζουν τα λάθη και τις παραλείψεις τους που πια δεν μπορούν να κρύψουν ή να διορθώσουν. Ο Δήμαρχος εξαπέλυσε πλείστες επιθετικές εκφράσεις απέναντι στην αντιπολίτευση -και κυρίως βεβαίως στο “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” γιατί ενοχλούν οι αλήθειες που λέει- για δήθεν έλλειμμα "ευαισθησίας" όταν η κορυφαία ένδειξη αναισθησίας ήταν η απουσία των συμβούλων της δικής του παράταξης πριν γίνει η συζήτηση και η ψηφοφορία ενός τόσο σοβαρού θέματος. Για αυτή την “ευαισθησία” των δικών του συμβούλων απέναντι στους εργαζομένους ο Δήμαρχος δεν βρήκε λέξη να πει!

Το ΑΝΩ-ΚΑΤΩ είχε τοποθετηθεί δημόσια και αναλυτικά στη συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου, τονίζοντας τις πράξεις και παραλήψεις της διοίκησης στο θέμα αυτό, καταθέτοντας την πολιτική του πρόταση. Δείτε την τοποθέτηση της Αλέκας Γιαννούτσου:Το καίριο ζήτημα είναι να απαντήσει δημόσια και υπεύθυνα ο Δήμαρχος γιατί δεν κρατά τους εργαζόμενους έως το τέλος του χρόνου με το ίδιο καθεστώς που τους κρατούσε τόσους μήνες εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου και τώρα ζητά τη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου για να τους απολύσει.

Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο κ. Κονδύλης τόσους μήνες έπαιξε στις πλάτες των συμβασιούχων, πουλώντας τους υποσχέσεις. Κι επειδή η αλήθεια που αποκαλύφθηκε ενοχλεί, για αυτό ο δήμαρχος έχασε για μία ακόμα φορά την αυτοκυριαρχία του! Η υποκρισία περίσσεψε!

anokatostokalamaki.wordpress.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου