Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Ρ/Σ 105.5 στο κόκκινο: "Πέθανε ο δικός μας Βαγγέλης Βέκιος"

Ο σταθμός μας γίνεται πιο φτωχός σήμερα με την απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου Βαγγέλη Βέκιου, ο οποίος έχασε σήμερα το πρωί τη μάχη με τον θάνατο.

Σήμερα στις επτά το πρωΐ ο Βαγγέλης Βέκιος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", χάνοντας την άνιση μάχη με τον θάνατο που έδινε τον τελευταίο μήνα.

Ο Βαγγέλης Βέκιος υπήρξε από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη του 105,5 Στο Κόκκινο και ο πρώτος διευθυντής προγράμματος από την ίδρυση του σταθμού μας το 2006. Εκ των δημιουργών του web radio Πορτακαλί και δημιουργός του web radio Μωβ, μέλη της οικογένειας του ρ/σ στο Κόκκινο. Ενώ ήταν και βασικός εμπνευστής και στέλεχος του μουσικού ενθέτου της Αυγής "Κόκκινη Καρφίτσα".


Ο Βαγγέλης Βέκιος ήταν ιδρυτικό μέλος των Μουσικών Ταξιαρχιών, παίζοντας κρουστά και τύμπανα στους δίσκους «Disco Tsoutsouni», «Μουσικές Ταξιαρχίες», «Αν η Γιαγιά μου Είχε Ρουλεμάν» και «Made in Greece Vol.1».

Συμμετείχε σε μία σειρά μουσικών σχημάτων, όπως στους «Ντέρτι», «Τέσσερις Εποχές», «Blue Light», «Σελάνα» και τους Vavoura Band. 

Ίδρυσε το συγκρότημα των Ελελευ, και κυκλοφόρησε έναν ομώνυμο δίσκο, στον οποίο έπαιξε τύμπανα και έγραψε τους στίχους και την μουσική.

Ραδιοφωνικός παραγωγός σε πολλούς σταθμούς, μεταξύ των οποίων οι 90,2 Αριστερά στα Fm, Κόσμος και Εν Λευκώ.

Όλοι εμείς, τεθλιμμένοι φίλοι και συνεργάτες του Βαγγέλη, συλλυπούμεθα την οικογένειά του και τους πολλούς άλλους φίλους του...

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 17:00, στον Καθεδρικό Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, στο Χολαργό.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Βαγγέλη Βέκιο απέστειλε και ο ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τον Βαγγέλη Βέκιο, τον φίλο και σύντροφο,  που συνέδεσε τη ζωή του με το ραδιόφωνο και τη μουσική.  Τον Βαγγέλη τον θυμόμαστε να αφοσιώνεται στο ραδιόφωνο από τις συχνότητες του 902, του Εν Λευκώ και του Πλάνετ, χωρίς να ξεχνά ποτέ τη μουσική και τα αγαπημένα του ντραμς, πρώτα στις Μουσικές Ταξιαρχίες και μέχρι πρότινος στους Ελελευ. Τελευταίο του αγαπημένο «παιδί» το μουσικό ένθετο της Αυγής «Κόκκινη Καρφίτσα».

Πάντοτε κοντά στην Αριστερά, από τα χρόνια του Ρήγα Φεραίου, δεν οργανώθηκε ποτέ σε αυτήν, μέχρι και πριν λίγα χρόνια που εντάχτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.  Ήταν από αυτούς που οραματίστηκαν ένα ραδιοφωνικό σταθμό της Αριστεράς και έδωσε την ψυχή του για να στηθεί ο «105,5 Στο Κόκκινο» του οποίου υπήρξε διευθυντής προγράμματος.

Θα μας λείψει το αυθεντικό του χιούμορ,  η ζεστασιά και η ειλικρίνεια του. Στη σύζυγό του Άντρη και στα παιδιά του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.


Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου