Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Σύμβουλος και παράταξη δημάρχου διακινούν χρυσαβγίτικη ιστοσελίδα και διαμορφώνουν ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα

 
Μπορεί να είναι αποκλειστική η είδηση, όμως ήταν αναμενόμενο και κανείς δεν πρέπει να πέφτει από τα σύννεφα.

Άλλωστε το έχουμε πει τόσες φορές, βασισμένοι σε διάφορες ανακοινώσεις ρατσιστικού και φασιστικού περιεχομένου ότι ο "φασισμός έχει πιάσει στασίδι στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης".

Ο κ. Φώτιος-Άγγελος Μάνταλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος και φίλος του κ. Κωνσταντάτου απέτυχε να επανεκλεγεί, παρότι η παράταξή τους "ενωμένη πόλη" κέρδισε στις εκλογές το 2014.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος της πόλης κ. Κωνσταντάτος τον όρισε ειδικό σύμβουλο με αρμοδιότητα στο γραφείο τύπου και έκτοτε δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει βορά στις ύαινες του φασισμού που -έτοιμες από καιρό- ορμάνε να κατασπαράξουν κάθε πολιτικό αντίπαλο, που δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει το δηλητήριο του ρατσισμού και του μισανθρωπισμού.

Ο βόρβορος και ο ακατάσχετος οχετός μίσους που εκπέμπει κάθε τόσο
-καλυμμένα με το πέπλο της θρησκοληψίας- οδήγησαν τις παρατάξεις της μείζονος και της ελλάσσονος αντιπολίτευσης να ζητήσουν από τον δήμαρχο την αποπομπή του, εις μάτην όμως καθώς και του δημάρχου ο λόγος ελάχιστα διαφέρει.

Προχθές λοιπόν από την προσωπική του σελίδα στο facebook έκανε μια "αθώα" κοινοποίηση από τη χρυσαβγίτικη ιστοσελίδα που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Την ανάρτησή του κοινοποίησε αυθημερόν και η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου "ενωμένη πόλη", από την επίσημη σελίδα της στο facebook.

Φαίνεται ότι ο κ. Μάνταλος δεν χρησιμοποιεί τις φασιστικές ιστοσελίδες μόνο για την προσωπική του ενημέρωση και διαμόρφωση της ιδεολογικοπολιτικής του ταυτότητας, αλλά κάνει κατηχητικό και στην παράταξη του δημάρχου.

Αλλά το ζήτημα δεν είναι τι κάνει ένα προβεβλημένο και αρκούντως αποζημιωμένο στέλεχος της παράταξης του δημάρχου, αλλά τι κάνει ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος που πρόσφατα είχε επιλεγεί να συμμετάσχει στη ατυχήσασα επιτροπή διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι.

Και κυρίως το ζήτημα είναι τι κάνουν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, τα στελέχη και τα μέλη της "ενωμένης πόλης".


Υ.Γ.: Για την ιστορία, μια μέρα πριν, η "ενωμένη πόλη" ζητούσε από τον γράφοντα να καλέσω "για φαγητό τον Δήμαρχο Γλυφάδας και τον φασίστα δημοτικό του σύμβουλο".

Υμνητής του δικτάτορα Μεταξά

Υπονοούμενα ότι τα παίρνουν και οι τρεις δήμαρχοι

Οι Βορίδης & Γεωργιάδης δεν είναι αρκούντως ακροδεξιοί για τη φασιστοσελίδα

Πλήρης κάλυψη και στήριξη της δραστηριότητας της χρυσαβγίτικης παράταξης στη Γλυφάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου