Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Την κωμωδία «ο διαβολάκος» προβάλλει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 9.00μμ


Με την ιταλική κωμωδία «Ο διαβολάκος - Il Piccolo Diavolo» του Roberto Benigni ξεκινά τις προβολές του Ιουλίου ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 9.00μμ.

Η είσοδος, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του «Καλλίπολις», είναι ελεύθερη και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ιταλική κωμωδία, 1988, έγχρωμη, 106΄, σε σκηνοθεσία Roberto Benigni, με τους: Roberto Benigni, Walter Matthau, Nicoletta Braschi, Stefania Sandrelli.

Ένας Αμερικανός ιερέας που ζει στην Ιταλία καλείται να ξορκίσει μια δαιμονισμένη. Ο εξορκισμός έχει επιτυχία αλλά ένας θεότρελος διαβολάκος, που θέλει να γνωρίσει τις χαρές της ζωής των ανθρώπων, μπαίνει αναπάντεχα στη δική του ζωή.

Μια ακαταμάχητη κωμωδία, με ξεκαρδιστικούς διαλόγους κι απίθανες σκηνές γέλιου από το φαινομενικά αταίριαστο μα υπέροχο ζευγάρι Benigni - Matthau.


Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τα Σαββατοκύριακα, λειτουργεί και το μεσημέρι από τις 12.00 μέχρι τις 3.00μμ.


Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου