Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Η ταινία «Άλλοθι» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 8.30μμ

Η αμερικάνικη δραματική ταινία «Άλλοθι - Arbitrage» του Νίκολας Τζαρέκι, θα προβληθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Από τις 19 Οκτωβρίου οι προβολές ξεκινούν στις 8.30μμ.


Λίγα λόγια για την ταινία:


Αμερικάνικο θρίλερ, 2012, έγχρωμη, 107΄, σε σκηνοθεσία Νίκολας Τζαρέκι, με τους: Ρίτσαρντ Γκιρ, Σούζαν Σάραντον, Τιμ Ροθ, Μπριτ Μάρλινγκ.

Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας ζει μια ζωή διαφορετική από τους περισσότερους. Έχει χρήμα και δύναμη και γενικώς έχει συνηθίσει να κερδίζει.

Όμως ο άπληστος τρόπος ζωής του τον αναγκάζει να παρανομήσει για να κρατήσει την αυτοκρατορία του.

Έχοντας πλαστογραφήσει τα βιβλία του για να πετύχει μια συμφέρουσα πώληση, πιστεύει πως βρήκε λύση για να βγει κερδισμένος ακόμα μια φορά. Όμως λογάριασε χωρίς την κόρη του που αποφάσισε να ψάξει και χωρίς τον υποψήφιο επενδυτή που καθυστερεί σκόπιμα για να ρίξει την τιμή.

Σκασμένος από τα εμπόδια, παίρνει την ερωμένη του για μια ρομαντική βραδιά. Στη διαδρομή το αυτοκίνητο που οδηγεί φεύγει από την πορεία του και η ερωμένη του σκοτώνεται.

Μην έχοντας κανέναν άλλον, τηλεφωνεί στο γιο ενός πρώην συνεργάτη που του χρωστάει χάρη κάνοντας τον αυτόματα και συνένοχο. Η αστυνομία αρχίζει και ψάχνει και σιγά σιγά φτάνει στο κατόπι του.

Έτσι βρίσκεται κυνηγημένος από όλες τις κατευθύνσεις και πρέπει να βρει τρόπο για να ξεφύγει και να σώσει τον εαυτό του και όσους επηρεάζονται από τις συνέπειες των πράξεών του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου