Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

2ο Μάθημα Μακραμέ Κουρτίνας/Τοίχου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με το 2ο Μάθημα Μακραμέ Κουρτίνας/Τοίχου συνεχίζεται ο νέος κύκλος σεμιναρίων εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 6.30μμ.

Το σεμινάριο Μακραμέ Κουρτίνας/Τοίχου περιλαμβάνει 3-4 μαθήματα που γίνονται στην έδρα του «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) κάθε
Σάββατο στις 6.30μμ από τη καλή φίλη του Χώρου Ελένη Μπερβανάκη και θα ακολουθήσει το σεμινάριο μακραμέ κοσμήματος.

 
Οι μακραμέ κουρτίνες είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας κρύβοντας ταυτόχρονα σημεία στο σπίτι σας που δεν θέλετε να φαίνονται έντονα.
 
Το μακραμέ αποτελεί μια μορφή τέχνης που πρωτοεμφανίστηκε τον 13ο αιώνα και ανακαλύφθηκε από Άραβες υφαντουργούς που χρησιμοποιούσαν νήματα που τους περίσσευαν για να διακοσμήσουν υφάσματα.

Σήμερα το μακραμέ χρησιμοποιείται πάρα πολύ παγκοσμίως και με αυτό φτιάχνονται τσάντες, τραπεζομάντιλα, πετσέτες, κουρτίνες, κοσμήματα και άλλα διακοσμητικά.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου