Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Jam Night με Ανοιχτά Μικρόφωνα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 8.30μμ η σκηνή και η μικροφωνική στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ανοίγουν για τους μουσικούς της Νότιας Αθήνας και για όσους έχουν τη μουσική στην καρδιά και την ψυχή.

Το πρώτο
Jam Night στο «Καλλίπολις» θα ξεκινήσει με την Αμαλία Γιαννούλη (φωνητικά), τον Δημήτρη Καρούσο (κιθάρα - φωνητικά) και τον Παναγιώτη Μαρμαρά (κιθάρα - φωνητικά), που είναι υπεύθυνοι για το event βοηθώντας τους καλεσμένους και παίζοντας σε όσα κομμάτια χρειάζεται.




Τι είναι το Jam Night

Όποιος/α μουσικός ή τραγουδιστής/τραγουδίστρια από τα Νότια Προάστια θέλει, μπορεί να πάρει το μουσικό του όργανο ή απλώς τις φωνητικές του χορδές και να έρθει στο «Καλλίπολις», όπου θα πιεί την μπύρα ή το ποτό του και θα παίξει τα αγαπημένα του κομμάτια με φίλους ή αγνώστους, φυσικά χωρίς πρόβα!

Η διασκέδαση στο όλο εγχείρημα είναι εγγυημένη και πολλοί/ές από όσους/ες έχουν παρευρεθεί σε ανάλογες βραδιές του Χώρου, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου