Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ελληνικού υποδέχεται τα νέα μέλη του στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με συνεστίαση στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» η Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχεται τα νέα μέλη της, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 8.30μμ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα της Ο.Μ.:
Η οργάνωσή μας σας προσκαλεί το Σάββατο 23/11/2019 και ώρα 20.30 μ στο Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», Καλλιπόλεως 33 Ελληνικό για να καλωσορίσουμε τα νέα μας μέλη και να γνωριστούμε καλύτερα με καλή μουσική και καλό φαγητό”.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Σημαντική υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Μάθημα Μπριτζ, στο Ρέικι και τη Γυμναστική, καθώς και στα σεμινάρια κοσμήματος που θα συνεχισθούν τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα και οι συνεδρίες.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Παράλληλα ο Χώρος συγκεντρώνει διάφορα αντικείμενα που δεν είναι χρήσιμα στους κατόχους τους, τα οποία θα εκτεθούν στο Παζάρι του Δεκεμβρίου.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου