Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» παρουσίασε «Τα Παροξύτονα» σε Έντεχνα & Ροκ Ελληνικά Τραγούδια

Με μεγάλη χαρά και σε κλίμα συγκίνησης ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» παρουσίασε «Τα Παροξύτονα» που πλημμύρισαν τη γεμάτη από κόσμο, όμορφη και φιλόξενη
αυλή του Χώρου με αγαπημένα Έντεχνα & Ροκ Ελληνικά Τραγούδια στο τελευταίο live του μήνα, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020.

Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του συγκροτήματος που σχηματίσθηκε από φίλους του «Καλλίπολις» μέσα από τις διεργασίες της συλλογικότητας και το αποτελούν οι Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα - φωνή), Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή), Γιάννης Λοφρέντας (μπάσο) και Δήμητρα Νικηφοράκη (φωνή), γνωστοί & αγαπημένοι καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Η βραδιά συνεχίσθηκε χωρίς μικροφωνική με δυο τραγούδια από τον Κωστή Παπαμεντζελόπουλο, ενώ ο Δημήτρης με την κιθάρα του, αυθόρμητα και χωρίς να έχουν προηγηθεί πρόβες, συνόδευσε τη Δήμητρα, τη Λία και άλλους φίλους που τραγούδησαν σε πιο λαϊκούς δρόμους.

Δείτε εδώ video από την όμορφη βραδιά

Σύμφωνα με ανάρτηση του Χώρου για τον Αύγουστο:

«Αρχικά σκεφτήκαμε να είμαστε κλειστά
αλλά κάποιοι/ες το ξανασκεφτήκαμε
κι αποφασίσαμε ότι έχουμε ανάγκη
κάποιες βραδιές να κάνουμε μικρές παρέες
έτσι χωρίς πρόγραμμα…
Μείνετε συντονισμένοι/ες!!!»

Μη χάσετε:

Το Σαββατόβραδο 8 Αυγούστου στις 8.00 ο Χώρος φιλοξενεί το «Συριζογλεντάκι στο “αυλονήσι” του “Καλλίπολις”» με λαϊκό πρόγραμμα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.



















Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου