Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Πρώτο μουσικό live με τους φίλους μουσικούς σε αγαπημένα Έντεχνα & Ροκ Ελληνικά Τραγούδια στο «Καλλίπολις»

Με τους φίλους μουσικούς του Χώρου σε αγαπημένα Έντεχνα & Ροκ Ελληνικά Τραγούδια και με καλοκαιρινή διάθεση ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ανοίγει τη νέα σεζόν στο stage της όμορφης, φιλόξενης και δροσερής αυλής του, το Σάββατο 29 Μαΐου, ώρα 8.30μμ.

Στην πρώτη συναυλία του φετινού καλοκαιριού θα εμφανισθούν οι φίλοι/ες του «Καλλίπολις» Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα - φωνή), Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή), Δήμητρα Νικηφοράκη (φωνή), Αμαλία και Δημήτρης (φωνή - κρουστά - κιθάρα) και Αμαλία (φωνή), γνωστοί & αγαπημένοι καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και
 για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζές & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.


Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το Πρόγραμμα του Ιουνίου 2021 και το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων

Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου