Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Μια Εθνική Γιορτή... αλλιώς - Live Rock Party με τον Γιώργο Ζήκο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Μια Εθνική Γιορτή... αλλιώς -χωρίς μπακαλιάρο, σκορδαλιά και παρελάσεις- ετοιμάζει το Σάββατο 25 Μαρτίου, ώρα 8.00μμ, ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» που φιλοξενεί για τέταρτη φορά τον Γιώργο Ζήκο σε ένα Live Classic Rock
Party που θα μας μεταφέρει στα πάρτι των δεκαετιών του '70 & του '80.

Ο George Zikos, μέλος και leader της μπάντας zero zero, ένας από τους πιο σπουδαίους κιθαρίστες/μουσικούς της rock & blues μουσικής σκηνής στην Ελλάδα, φιλοξενήθηκε ως one man "band" τρεις φορές (
Νοέμβριο, Δεκέμβριο του 2022 & Ιανουάριο του 2023) στο «Καλλίπολις», σε τρία θαυμάσια one man's shows που εξελίχθηκαν σε πάρτυ όλων των γενεών με πολύ κέφι και χορό.

Το τι έγινε τον Νοέμβριο, δείτε το (στο περίπου) εδώ, για το τι έγινε τον Δεκέμβριο, πάρτε μια ιδέα 
κάνοντας κλικ εδώ, ενώ 
το τι έγινε τον Ιανουάριο, δείτε το (ολόκληρο) εδώ.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο 6970081056 και η προσέλευση στο «Καλλίπολις» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Λιτά, αλλά νόστιμα θα είναι τα πιάτα που ετοιμάζουν με ρεφενέ για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα Μαρτίου & Απριλίου 2023 του «Καλλίπολις»

Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες της συλλογικότητας στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου