Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ξανά Ρεμπέτικο Σαββατόβραδο στο «Καλλίπολις», μετά το SOLD OUT του περασμένου Σαββάτου

Νέο Ρεμπέτικο Σαββατόβραδο διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 8.00μμ, μετά την επιτυχία που γνώρισε η εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου.

Επειδή πολλοί/ές από όσους/ες παρευρέθηκαν το ζήτησαν, επειδή άλλοι/ες δεν μπόρεσαν ή δεν χώρεσαν, οι αγαπημένοι από τα πρώτα βήματα του Χώρου Ελένη Μπελεζίνη (μπουζούκι, τραγούδι) και Γιάννης Στάκας (κιθάρα, τραγούδι) θα είναι ξανά μαζί μας στο «Καλλίπολις», με ένα ακόμα πιο κεφάτο και πιο χορευτικό ρεπερτόριο.


Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.


Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το Πρόγραμμα του Μαρτίου 2023 και του πρώτου 15θημέρου του Απριλίου του «Καλλίπολις»

Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες της συλλογικότητας στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου