Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Λαϊκό Πάλκο του «Καλλίπολις» με τον Λεωνίδα Μύαρη στο «Καζάν ντι πιεις»

🎤🎸🎹🎤Συνεχίζεται το συναρπαστικό ταξίδι του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», αυτή τη φορά με μουσική έξοδο στο «Καζάν ντι πιεις», Τριπόλεως 79, Ελληνικό, την Παρασκευή 19 Απριλίου, ώρα 8.30μμ.

📌Μαζί μας με ένα μεγάλο και καλό λαϊκό ρεπερτόριο, θα είναι αφιλοκερδώς οι φίλοι μας Λεωνίδας Μύαρης με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, Μιχάλης Νιάρχος (μπουζούκι) και Παναγιώτης Στάθης (πλήκτρα, τραγούδι), ενώ το κέφι και το παρεΐστικο περιβάλλον το διασφαλίζει η μεγάλη & φιλική παρέα του «Καλλίπολις».

📌Για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που προκάλεσε η απρόσμενη μετακόμιση θα υπάρχει μικρή εισφορά 3,00 ευρώ για την #Καμπάνια_στήριξης_του_Καλλίπολις_Kallipolis

📌Ευχαριστούμε θερμά τη Σουζάνα για τη φιλοξενία και τη συνεργασία!

⛵️Μετά από 7 δημιουργικά χρόνια, το Ταξίδι συνεχίζεται και θα είναι όμορφο & συναρπαστικό, γιατί το «Καλλίπολις» είμαστε οι άνθρωποί του - εσείς κι εμείς!
Από τη Δευτέρα 15.04.2024 η διεύθυνση του ΝΕΟΥ #Καλλίπολις_Kallipolis θα είναι εδώ


"Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή
που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει"
                    Nazim Hikmet



Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Μαρτίου 2024 και των πρώτων ημερών του Απριλίου του #Καλλίπολις_Kallipolis


Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • τηλεφωνικά: 6970081056
  • με email: kallipolis33@gmail.com
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» μετακομίζει στον Άγιο Δημήτριο (Ιωαννίνων 25 και Πρεμετής, Πλατεία Ζαλόγγου) και θα βρίσκεται 200 μέτρα από τον σταθμό ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του μετρό και 200 μέτρα από την Οδό Δωδεκανήσου, Άλιμος.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου