Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Φωστήρας: Αποχή από την προπόνηση στον Ταύρο

Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες του Φωστήρα διαμαρτύρονται κατά όσων εμποδίζουν την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, για την κάλυψη των αναγκών της!

Σε συμβολική αποχή από την προπόνηση της Τρίτης προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα, οι οποίοι εξηγούν τους λόγους στην ακόλουθη ανακοίνωσή τους που απέστειλαν στα ΜΜΕ :

“Σήμερα, 22-01-2014, αποφασίσαμε να απέχουμε από την προπόνηση και με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούμε συμβολικά στα άτομα εκείνα που εμποδίζουν με τις ενέργειές τους τη σωστή λειτουργία της ομάδας και κατ’ επέκταση όλων των ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων γενικότερα.

Οι άνθρωποι αυτοί προσπάθησαν να μπλοκάρουν τις επιχορηγήσεις που προορίζονται για την πληρωμή των ποδοσφαιριστών, προπονητών, υπαλλήλων και αποπληρωμή χρεών της ομάδας.

Επισημαίνουμε ότι πρόκειται για συμβολική κίνηση που σκοπό έχει τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του συλλόγου και μόνο, και καλούμε όλους τους ανθρώπους που νοιάζονται για τον Φωστήρα να συμπαρασταθούν και να κατανοήσουν την προσπάθεια αυτή”.

Πηγή : moschatotavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου