Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μήνυμα συμπαράστασης στον Χρήστο Κορτζίδη από την Αγλαϊα Κυρίτση

Η Αγλαΐα Κυρίτση μορφή του αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ και υποψήφια περιφερειάρχης Βόρειου Αιγαίου έστειλε το παρακάτω μήνυμα συμπαραστασης στο Χρήστο Κορτζίδη.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε να εκτυλίσσεται μία καλά οργανωμένη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστου Κορτζίδη, με αφορμή ένα τραγικό γεγονός. Τα γνωστά κέντρα που προωθούν πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα, εκμεταλλευόμενα με τον πιο κυνικό τρόπο το θάνατο ενός παιδιού και το βαρύ πένθος της οικογένειας, στοχοποίησαν  τον Χρήστο Κορτζίδη.
Είναι αυταπόδεικτο ότι δεν κόπτονται ούτε για την ασφάλεια των δημόσιων χώρων, ούτε για τις «τρύπες» που αφήνει ένας σαπισμένος κρατικός μηχανισμός που αδυνατεί να ξεκαθαρίσει αρμοδιότητες ελέγχου, αποδιαρθρώνει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του δημοσίου και των ΟΤΑ και καλύπτεται διαχρονικά πίσω από μια συνειδητή διάχυση ευθυνών.
Είναι προφανές ότι ένα τραγικό γεγονός αποτέλεσε την «χρυσή τους ευκαιρία» για να  απαλλαγούν από τον Χρήστο Κορτζίδη, ένα «ενοχλητικό» Δήμαρχο, ο οποίος έχει δώσει επί σειρά ετών δείγματα γραφής και με τους αγώνες του στεκόταν και εξακολουθεί να στέκεται εμπόδιο στα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που έχουν βάλει στο «μάτι» δημόσιους χώρους και  παραλίες.   Έναν Δήμαρχο που μαζί με τους δημότες του, αγωνίζονται να ακυρώσουν τις «αμαρτωλές» συμβάσεις του ΤΑΙΠΕΔ, τις συμβάσεις ξεπουλήματος όλου του θαλασσίου μετώπου .
Γνωρίζω τον Χρήστο Κορτζίδη και την απόλυτη  προσωπική του ευαισθησία και συναίσθηση ευθύνης που τον διακατέχει.
Γνωρίζω ότι στέκεται όρθιος με τη στήριξη των δημοτών του.
Είμαστε μαζί του, είμαστε μαζί με τη μαχόμενη κοινωνία, συμπαραστεκόμαστε στο πένθος της οικογένειας, θέλουμε ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση, θέλουμε έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου