Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Πάγκαλος και... δυσωδία

«Πείνα και δυσωδία» αναμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. - See more at: http://left.gr/news/pagkalos-kai-dysodia#sthash.ZYCbd6ag.dpuf

«Πείνα και δυσωδία» αναμένει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm εκτίμησε ότι «μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές».

«Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε;», διερωτήθηκε και συνέχισε: «Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε "κάτω οι απεργοσπάστες"».

«Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο;», πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος και υποστήριξε πως «φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα».

Τέλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ναζί λέγοντας: «Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστικού περιεχομένου. Αυτό λέγεται στα γερμανικά “εθνικοσοσιαλισμός”, δηλαδή nazional sozialismus. Δηλαδή Nazi είναι τα αρχικά. Άμα εσείς θεωρείτε ότι είναι εντάξει… Ότι είναι τυχαίο φαινόμενο ο εθνικοσοσιαλισμός. Δεν έχετε πάει -όπως κι εγώ δεν μπορούσα να πάω- στους “αγανακτισμένους”, αλλά έστελνα ανθρώπους και συναδέλφους και μου έλεγαν ότι είναι χέρι-χέρι εκεί οι χρυσαυγίτες με τους ΣΥΡΙΖΑίους και φωνάζουν όλοι μαζί “να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή”. Γιατί συμμερίζονται την ίδια απαξίωση για τους θεσμούς της Δημοκρατίας και έχουν μια κοινή βάση συνεννόησης. Αυτά είναι λάθη. Όταν τραβάς στα άκρα, πληρώνεις το λογαριασμό».

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου