Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Η ταινία "Άκρως... Τρελό και Απόρρητο" στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου

Η ταινία των Zucker - Abrahams - Zucker "Άκρως... Τρελό και Απόρρητο - Top Secret" θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθέτης: Zucker - Abrahams - Zucker
Πρωταγωνιστούν: Val Kilmer, Lucy Gutteridge, Peter Cushing

Το έργο είναι του 1984 και είναι σκηνοθετημένο από το θρυλικό τρίδυμο της Αμερικάνικης σχολής κωμωδίας  "ZAZ" (Zucker-Abrahams-Zucker)
 
Υπόθεση:
H υπόθεση του έργου περιπλέκεται γύρω από μία "εκδήλωση" μουσικής στη Αν. Γερμανία ( η οποία θυμίζει υπερβολικά τη Ναζιστική Γερμανία! ), και με τον Πρωταγωνιστή - ο οποίος είναι προσκαλεσμένος της Γερμανικής κυβέρνησης - να βρίσκεται κατά λάθος σε μπελάδες που έχουν να κάνουν με μια τρελή υπόθεση κατασκοπίας, με τη κόρη ενός επιστήμονα που κρατάνε αιχμάλωτο οι Γερμανοί, και με τη... Γαλλική αντίσταση(!)

Γενικά το έργο έχει τελείως παλαβή υπόθεση. Δεν υπάρχει ίχνος λογικής σε ότι συμβαίνει σε αυτό, και αυτό είναι βασικά και όλο το νόημα. Κάθε στιγμή, σε κάθε σκηνή σχεδόν, κάτι τρελό θα γίνει για να προκαλέσει το γέλιο. Δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κάνεις σαν μία από τις "έξυπνες" κωμωδίες, από αυτές που με μια έξυπνη και καλά μελετημένη μορφή χιούμορ κάνουν τον θεατή να γελάσει... Το "Top Secret" το μόνο που κάνει, είναι να βγάζει μια ατελείωτη παλαβομάρα (σε μεγαλύτερο βαθμό ακόμα και από το "aiplane" ίσως) που σχεδόν φτάνει στο σημείο του παρανοϊκού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου