Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Με μια υπογραφή ο διασυρμός του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου

Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Υγείας την Πέμπτη 2 Απριλίου, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν κυρίως στην κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρω και στις 4.500 προσλήψεις.

Πέρασε έτσι σε δεύτερη μοίρα ο διασυρμός του πρώην υπουργού υγείας (τρομάρα μας), νυν υποψήφιου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ-ΔΠ (τρομάρα τους) συνταγματολόγου δήθεν και πράγματι τενεκέ ξεγάνωτου Α. Λοβέρδου...

Κοντά σ' αυτόν δεν ξεχνάμε και τον ανεκδιήγητο υπουργό των ΜΑΤ Χρυσοχοϊδη: και οι δυο μαζί είχαν παίξει με τη διαπόμπευση 27 εξαθλιωμένων γυναικών στο όνομα της δικής τους επανεκλογής στο βουλευτικό θώκο.

Ο δικός τους πολιτικός και ηθικός διασυρμός επισφραγίσθηκε με την υπογραφή του γ.γ. Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζου για την κατάργηση της κατάπτυστης υγειονομικής διάταξης 39Α του πρώην υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου, βάσει της οποίας διαπομπεύθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν και φυλακίσθηκαν την άνοιξη του 2012 είκοσι επτά (27) αδύναμες και εξαθλιωμένες χρήστριες ενδοφλεβίων ναρκωτικών.


Μάλιστα, ο Γιάννης Μπασκόζος προέβη σε μία δήλωση με πολύ νόημα:

"Γι αυτούς που ανησύχησαν αληθινά αλλά και για όσους προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει, η αναφορά του πρωθυπουργού σήμερα στο υπουργείο ήταν σαφής. Καταργείται άμεσα η υγειονομική διάταξη Λοβέρδου 39Α. Τελεία και παύλα"...

Ευελπιστούμε ότι μετά τις επόμενες εκλογές -και ειδικά μετά τις υποθέσεις bullying που ήρθαν στη δημοσιότητα, δεν θα δοθεί η δυνατότητα σε έναν τέτοιο συνταγματολόγο να διδάξει φοιτητές σε πανεπιστημιακές αίθουσες.

Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου