Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Ας έχουμε το νου μας για τους εξαπατητές ηλικιωμένων ατόμων

Σύμφωνα με καταγγελία νέας κοπέλας, πριν μερικές ώρες έκανε την εμφάνισή του στην Αργυρούπολη ζευγάρι απατεώνων που προσέγγισε τη γιαγιά της και προσποιούμενοι τους οικογενειακούς φίλους προσπάθησε να της αποσπάσει χρήματα που χρωστούσαν δήθεν τα παιδιά της.

Το κόλπο είναι παλιό και όπως φαίνεται και από πρόσφατη ανακοίνωση της αστυνομίας βρίσκεται αυτή την περίοδο σε εφαρμογή σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άντρα και μία γυναίκα που προσποιούμενοι τους εφοριακούς ή τους λογιστές, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και πείθοντάς τους ότι ενεργούν για λογαριασμό των παιδιών τους, τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά για να τακτοποιήσουν δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες των παιδιών τους.Τα συγκεκριμένα άτομα συνελήφθησαν όμως καθώς φαίνεται υπάρχουν και οι ... κλώνοι τους που συνεχίζουν.

Επομένως ας έχουμε το νου μας στους ηλικιωμένους της οικογένειας που μένουν μόνοι τους και ας τους ενημερώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα στέλναμε κάποιον άγνωστο σε αυτούς να τους ζητήσει χρήματα για λογαριασμό μας.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου