Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Άλιμος: «Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής που απέλυσε την καθαρίστρια, απαντά δίχως να δίνει απαντήσεις»

«Γιατί δεν απαντάει αν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος να μην ανανεώσει τη σύμβαση της συγκεκριμένης καθαρίστριας» η πρόεδος της Σχολικής Επιτροπής κα Σύρμα;... αναρωτιέται η δημοτική κίνηση «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Και τονίζει: «Καλό θα ήταν να απαντήσει επί του συγκεκριμένου και όχι να κατηγορεί μια αντιπολιτευόμενη παράταξη για μικροπολιτική και "ελαφρότητα" και μάλιστα στο χώρο των σχολείων».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανταπάντηση του «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» στην απάντηση της κυρίας Σύρμα που δεν ανανέωσε τη σύμβαση καθαρίστριας σχολείου:

Η κυρία Σύρμα, στην απάντησή της, μας αναφέρει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι είχε τη δυνατότητα να «απολύσει» ουσιαστικά μία (κακοπληρωμένη) εργαζόμενη και την αξιοποίησε. Όμως, γιατί δεν μας απαντάει αν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος να μην ανανεώσει τη σύμβαση της συγκεκριμένης καθαρίστριας; Καλό θα ήταν να απαντήσει επί του συγκεκριμένου και όχι να κατηγορεί μια αντιπολιτευόμενη παράταξη για μικροπολιτική και «ελαφρότητα» και μάλιστα στο χώρο των σχολείων.

Καλύτερος τρόπος, πάντως, για να δείξει η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, την περιφρόνησή της στους εκπαιδευτικούς δεν θα μπορούσε να υπάρξει, αφού δεν αναγνωρίζει στους εκπαιδευτικούς το δικαίωμα να εκφραστούν δημόσια με συλλογικό τρόπο.

Ας το μάθει και η κ. Σύρμα, ότι το «ΑΝΩ - ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» τιμά την εκπαίδευση όχι μόνο με τη δράση του αλλά και με την ένταξη στις γραμμές του μάχιμων εκπαιδευτικών, τους οποίους οι πολίτες του Αλίμου έφεραν και πρώτους σε ψήφους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αναγνωρίζοντας έτσι τη μη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον χώρο των σχολείων.

Πηγή: anokatostokalamaki.wordpress.com

Διαβάστε σχετικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου