Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

Μοσχάτο: Το Ειδικό Σχολείο της Γενεύης '' La voie lactee'' στηρίζει το Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας

Το Ειδικό Σχολείο της Γενεύης '' La voie lactee'' -με τη μεσολάβηση και συνεννόηση της ''Αλληλεγγύης για Όλους''- στηρίζει το Αλληλέγγυο Σχολείο της Μεσοποταμίας, καθώς επίσης και άλλα έξι Αλληλέγγυα σχολεία της χώρας, μέλη του νεοσύστατου πανελλαδικού Συντονιστικού Αλληλέγγυων Σχολείων, με σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από μια κοινωνική δράση που διοργάνωσε τα Χριστούγεννα!

Αναλυτικά, οι δομές - συλλογικότητες που στηρίζονται -αναλόγως των αναγκών και του αριθμού μαθητών των σχολείων τους- είναι:

''Μεσοποταμία'', ''Αλληλεγγύη Πειραιά'', ''Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά'', ''Kardelen'' (Ξάνθη), ''Ετεροτοπία'' (Θεσσαλονίκη), ''Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου'', ''Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών και Προσφύγων Αθήνας''.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του ελβετικού σχολείου για αυτή τους την πρωτοβουλία και ιδιαίτερα στη διευθύντριά του Dina Borel για την αμέριστη συμπαράσταση!

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από τη συνάντηση που είχαμε στις 2 Γενάρη με μέλη της τοπικής Οργάνωσης Υποστήριξης του ελληνικού λαού (''Association de soutien au peuple grec'') στη Γενεύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου