Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

O Γκέμπελς άφησε διάδοχους




Στην πρώτη φώτο βλέπετε τους κατοίκους σε συνέλευση έξω από το γήπεδο στην Αργυρούπολη, χωρίς μάσκες ή κουκούλες.


Στη δεύτερη -πιο κάτω- φώτο βλέπετε ανθρώπους με καλυμμένα πρόσωπα σε διαδήλωση
 στο... Τορόντο.

Τη δεύτερη φώτο την χρησιμοποίησε το -φιλικά προσκείμενο στην διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και φανατικός υποστηρικτής της "επένδυσης" Λάτση- Vimaonline, για να μεταδώσει την "είδηση" των δήθεν βανδαλισμών στο στάδιο, με τίτλο:
«"Τα παιδιά με τα μαύρα" και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρ. Κορτζίδη».



Την "είδηση" αυτή (που ήταν copy-paste της ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του Δήμου) την αναπαρήγαγε όπως ακριβώς ήταν, δηλαδή μαζί με την φωτογραφία και ο άρχοντας της πόλης Γ. Κωνσταντάτος.

Για την ιστορία: λίγη ώρα πιο πριν ο Γ.  Κωνσταντάτος είχε αναρτήσει την ίδια
την ανακοίνωση του γραφείου τύπου -χωρίς βέβαια φωτογραφία με διαδηλωτές με καλυμμένα πρόσωπα- κι αυτό κάνει τη διαφορά στη δεύτερη ανάρτηση.

Μάλιστα όταν κάποια κυρία του έκανε παρατήρηση, ώστε να προσέχει τι ανεβάζει γιατί εκτίθεται, ο Κωνσταντάτος της επιτέθηκε, συκοφαντώντας τους πολίτες που διαμαρτύρονταν και ισχυριζόμενος ψευδώς πως ήταν και μάρτυρας βανδαλισμών.

Να σημειώσω πως υπήρχε και παρουσία αστυνομίας... και ουδέποτε αναφέρθηκε ή έγινε το παραμικρό, εκτός απ' τις προκλήσεις και τους προπηλακισμούς της διοίκησης!


Τα συμπεράσματα δικά σας, αγαπητοί φίλοι. Αυτές οι συμπεριφορές -πιστεύω πως- κατανοείτε όλοι εύκολα, σε τι παραπέμπουν!

ΥΓ: Να θυμίσω οτι σε "κάποια πόλη" στις εκλογές του 2010 κάποιος "πολιτικός" μοίρασε νύχτα φυλλάδια τα οποία έβριζαν τον ίδιο, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα είχαν μοιράσει οι αντίπαλοι του! Βρε τι συμβαίνει στον κόσμο... φασιστικά πραγματα, ε?


Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου