Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

"Η φύση κάνει τη δουλειά της" στις πλατείες του Ελληνικού και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

"Λάσπη αυτοί, έργα εμείς!", είναι το σλόγκαν του κ. Κωνσταντάτου κάθε φορά που εγκαινιάζει μια ανακαίνιση ή ανακατασκευή (και όλα τα "ανα-" πριν πάμε στα εγκαίνια των "επανα-") ως νέο έργο της διοίκησής του.

Όταν δεν έγιναν έγκαιρα οι ψεκασμοί των πεύκων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα δέντρα με κάμπιες και να αρρωστήσουν, ο κ. Κωνσταντάτος είχε πάλι την απάντηση: "Αφείστε τη φύση να κάνει τη δουλειά της".

Και επειδή ως επικοινωνιολόγος γνωρίζει ότι τα δόγματα δεν αρκούν για να πείσει, έβαλε για γαρνιτούρα και την υπόσχεση: "θα έχουμε οικολογικό θαύμα της διοίκησης Κωνσταντάτου!!!".

Δεν γνωρίζουμε αν η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης αποφάσισε να αφήσει τη φύση να κάνει τη δουλειά της ή αν περιμένει το οικολογικό θαύμα και στις πλατείες.

Το βέβαιο είναι ότι τις άφησε στην τύχη τους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το sinergasia.gr από τις τρεις μεγαλύτερες πλατείες του Ελληνικού: την Πλατεία Σουρμένων (που είναι και η κεντρική), την Πλατεία Μυστρά (που είναι και η μοναδική στο Άνω Ελληνικό) και την Πλατεία Κρητών (που είναι και στην είσοδο της πόλης από τη Γούναρη).

Η μόνη μεγάλη πλατεία που δεν ξεραίνεται είναι η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης που είναι πλακοστρωμένη και διαμορφωμένη για εκδηλώσεις και τις μουριές τις φροντίζει ο κ. Γρηγόρης του παρακείμενου καφενείου.

Δείτε τις φωτογραφίες (ο κ. Κωνσταντάτος και οι αντιδήμαρχοί του μπορεί να τις ονομάζουν "λάσπη") και... Όχι, όχι!!! Δεν τις παρέλαβε έτσι ο κ. Κωνσταντάτος κι αυτό το γνωρίζουν και οι -ορατές πλέον- πέτρες των πλατειών...

Πλατεία Σουρμένων - η κεντρική της πόλης

Πλατεία Σουρμένων - η κεντρική της πόλης

Πλατεία Μυστρά - η μοναδική στο Άνω Ελληνικό

Πλατεία Μυστρά - η μοναδική στο Άνω Ελληνικό

Πλατεία Κρητών - η είσοδος από τη Γούναρη

Πλατεία Κρητών - η είσοδος από τη Γούναρη

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου