Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα στον Άγιο Δημήτριο

Συνελήφθη σήμερα, περίπου στις 6 το πρωί, από την Αντιτρομοκρατική η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, 48 ετών, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Πόλα Ρούπα εντοπίστηκε σε σπίτι στα νότια προάστια, κατά πληροφορίες στον Άγιο Δημήτριο, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της. Μαζί με τη 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της.Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι το καλοκαίρι του 2014, οι αρχές είχαν φτάσει κοντά στη Ρούπα πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Μαζιώτη με τη χρήση ελικοπτέρου. Τότε ο πιλότος του ελικοπτέρου -το οποίο η Ρούπα είχε μισθώσει με ψεύτικα στοιχεία- είχε αποτρέψει τα σχέδιά της.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Πρωινές ώρες σήμερα, 5/1/2016, συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η 48χρονη αναζητούμενη Πόλα Ρούπα, διωκόμενη με δικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Επίσης συνελήφθη και μία 25χρονη ημεδαπή που την υπέθαλπτε. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται».

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου