Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Το MEV Ηλιούπολης διοργανώνει μια Γιορτή για το Παιδί, το Σάββατο 14 & την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Με πρωτοβουλία των χρηστών του MEV Ηλιούπολης, www.mymev.net (Δημοτικό Ηλεκτρονικό Χωριό) το MEV διοργανώνει μια Μεγάλη Γιορτή για το Παιδί.
Όλα τα δημοτικά και
τα νηπιαγωγεία της Ηλιούπολης συμμετέχουν στην ενέργεια.
 

Γονείς και μαθητές προσφέρουν παιχνίδια τα οποία δεν χρειάζονται και ρούχα για παιδιά σε καλή κατάσταση.
Τα είδη συγκεντρώνονται σε κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Φλέμινγκ 1, Ηλιούπολη, απέναντι απο την πλατεία Φλέμινγκ) απο τις 10:00 - 14:00 εκπρόσωποι απο κάθε δημοτικό ή νηπιαγωγείο θα προσέλθουν ώστε να παραδώσουν στην επιτροπή της εκδήλωσης τα παιχνίδια και τα ενδύματα τα οποία συγκέντρωσαν. Όποια σχολική μονάδα αδυνατεί να προσέλθει κατόπιν συνεννόησης θα περάσουν οι άνθρωποι της εκδήλωσης να τα παραλάβουν απο τη σχολική μονάδα αυτή.


Κατά τις ώρες αυτές της 14ης Ιανουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, θα μπορεί και κάθε πολίτης που θέλει να προσφέρει παιχνίδια και ενδύματα να προσέρχεται και να τα παραδίδει.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 10:30 το MEV θα διοργανώσει εκδήλωση στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου και θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των παιχνιδιών και των ενδυμάτων σε παιδιά οικογενειών συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και σε πολύτεκνες οικογένειες. Παράληλα θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση "Το Μαγικό Σεντούκι", ένα διαδραστικό θεατρικό έργο το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών έως όλες τις τάξεις του Δημοτικού, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το MEV είναι site κοινωνικής δικτύωσης, ενώνει τους δημότες σε δίκτυα και τους δίνει τα "εργαλεία" ώστε να ζητήσουν και να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους για την πόλη τους και την καθημερινότητά τους, καθώς επίσης και να καταθέσουν όποια πρόταση έχουν για βελτίωση της γειτονιάς του , απλά - οργανωμένα - αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου