Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά παραμένει δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δ.Τ.Ο. της Ν.Δ. για προσωπικούς λόγους

Πολλά και διάφορα ευτράπελα γίνονται και λέγονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Όμως... Την ανεξαρτητοποίηση
του κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου από τη δημοτική κίνηση "Ξανά η Πόλη Μπροστά", αξίζει να μην την ξεχάσουμε όχι μόνο για τους λόγους που επικαλέσθηκε, αλλά και επειδή κάποια στιγμή... θα "τη βρούμε μπροστά μας".

Ο κ. Παπαγεωργίου λοιπόν ενημέρωσε (τους ψηφοφόρους του υποθέτουμε) ότι για προσωπικούς λόγους ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε.

Ο κ. Παπαγεωργίου παραμένει δημοτικός σύμβουλος για... προσωπικούς λόγους
(φανταζόμαστε).

Επίσης ο κ. Παπαγεωργίου (υποθέτουμε ότι) παραμένει πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας για λόγους... προσωπικούς.


Διαβάστε την είδηση από τον ιστότοπο exelixinews.gr που γνωρίζει καλά τα συμβαίνοντα στη Νέα Δημοκρατία Ελληνικού-Αργυρούπολης:
Με επιστολή του, την οποία ανέγνωσε  ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Τσαρπαλής, ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Ξανά η Πόλη Μπροστά» και την παραίτησή του  από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε, παραμένοντας ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
Οι λόγοι που επικαλέσθηκε ο κ. Παπαγεωργίου, «είναι προσωπικοί» , και συνεχίζοντας τόνισε «ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στην Πρόοδο του Δήμου μας μέσα από οποιαδήποτε πρωτοβουλία με θετική προοπτική».
Ο κ. Παπαγεωργίου είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Παραίτηση και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου

Την παραίτησή της από μέλος της δημοτικής κίνησης "Ξανά η Πόλη Μπροστά" υπέβαλε και η κα Δήμητρα Παπανίκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2014.

Όπως ενημερωνόμαστε από τον ίδιο ιστότοπο exelixinews.gr:
Σε παραίτηση από μέλος της παράταξης «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ » στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης , προχώρησε η κ. Δήμητρα Παπανίκου, για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει σε e-mail που μας απέστειλε, σήμερα 23-2-2017.
Η επιστολή προς τον επικεφαλής της Παράταξης κ. Βαζαίο αναφέρει τα εξής:
“ΠΡΟΣ :
ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΑΖΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Αργυρούπολη, 23 Φεβρουαρίου 2017
Κύριε Πρόεδρε, Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την παραίτησή μου από μέλος της παράταξης «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ » για λόγους προσωπικούς.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014 και να ευχηθώ καλή συνέχεια στη προσπάθεια της παράταξης.
Με εκτίμηση
Παπανίκου Δήμητρα”
Η αντίδραση της δημοτικής κίνησης "Ξανά η Πόλη Μπροστά"

Με μια λιτή ανακοίνωση η δημοτική κίνηση "Ξανά η Πόλη Μπροστά" ευχαριστεί τον κ. Παπαγεωργίου για τη συνεργασία, αλλά και του εύχεται "καλή συνέχεια στην πορεία που θα επιλέξει":
"Η Παράταξή μας θέλει να ευχαριστήσει για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τον Δημοτικό Σύμβουλο Παπαγεωργίου Δημήτρη.
Σεβόμενοι τους προσωπικούς λόγους που οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία που θα επιλέξει."
Η δημοτική κίνηση "Ξανά η Πόλη Μπροστά" δεν εξέδωσε ανακοίνωση για την παραίτηση της κας Δήμητρας Παπανίκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου