Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση & προβολή του ντοκιμαντέρ «Τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Το ντοκιμαντέρ «Τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής» του Νορβηγού σκηνοθέτη Χόβαρντ Μπούστνες θα προβληθεί στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 8.00μμ  στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας.

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει όλες τις πτυχές της δράσης των μελών της οργάνωσης, μέσα από τις «πρωταγωνίστριες» γυναίκες οι οποίες συνδέονται στενά με ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης και είναι και οι ίδιες μέλη της.

Ο σκηνοθέτης προσπαθεί να ρίξει φως στον σκοτεινό κόσμο της Χρυσής Αυγής παρουσιάζοντας μέσα από τα μάτια των γυναικών αυτών τον τρόπο που ζουν, σκέφτονται και δρουν τα μέλη της οργάνωσης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ενημέρωση για την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής από την Βίκυ Τσεφαλά (μέλος του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ).

 
 

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τα Σαββατοκύριακα, λειτουργεί και το μεσημέρι από τις 12.00 μέχρι τις 3.00μμ.


Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου