Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

«Κουνήσου από την θέση σου»: Γυμναστική στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


«Κουνήσου από τη θέση σου»!
«Άστο για σήμερα, δεν θα πάω, είμαι πτώμα στην κούραση και έχω συναχωθεί λιγάκι», είπε η αδερφή μου ξαπλώνοντας μεγαλοπρεπώς στον καναπέ.

Αν για οποιονδήποτε λόγο αισθάνεσαι σαν την αδερφή μου, έλα να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε!!!
Μια παρέα γυμναζόμαστε, βάζουμε στόχους και ξεκινάμε με νέα διάθεση να αλλάξουμε όχι μόνο το σώμα μας, αλλά και την ψυχολογία μας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι «να σηκωθούμε από τον καναπέ μας».


Σας περιμένω να γνωριστούμε και να γυμναστούμε στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», Καλλιπόλεως 33 - Ελληνικό (200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 από την Ιασωνίδου).


 Χαρά Γερούκη

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 7.00μμ η Χαρά Γερούκη, πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, θα έχει μαζί σας την πρώτη συνάντηση γνωριμίας στο φιλόξενο «Καλλίπολις», όπου θα καθοριστούν τα τμήματα (τα οποία θα είναι ολιγομελή) και θα ορισθούν οι ημέρες και ώρες του προγράμματος.
 
Σημαντική υπενθύμιση: Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Μάθημα Μπριτζ, στο Ρέικι και τη Γυμναστική, καθώς και στα σεμινάρια κοσμήματος που θα συνεχισθούν τον Δεκέμβριο, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα και οι συνεδρίες.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Παράλληλα ο Χώρος συγκεντρώνει διάφορα αντικείμενα που δεν είναι χρήσιμα στους κατόχους τους, τα οποία θα εκτεθούν στο Παζάρι του Δεκεμβρίου.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου