Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Η ιστορική ταινία δράσης «Η Απαγωγή του Στρατηγού Κράιπε» προβάλλεται στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την αγγλική ταινία δράσης των Μάικλ Πάουελ & Έμερικ Πρέσμπουργκερ «Η Απαγωγή του Στρατηγού Κράιπε - Ill Met by Moonlight» ξεκινούν για το 2020 οι προβολές στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 8.00μμ.

Τα μέλη & οι φίλοι του «Καλλίπολις» επέλεξαν μια ιστορική ταινία που αναφέρεται σε έναν άθλο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
που διαδραματίσθηκε στην Κρήτη, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.


Λίγα λόγια για την ταινία:


Αγγλική ταινία δράσης, 1957, Α/Μ, 104’, σε σκηνοθεσία των Μάικλ Πάουελ & Έμερικ Πρέσμπουργκερ, με τους: Ντιρκ Μπόγκαρντ, Μάριους Γκόρινγκ, Ντέιβιντ Οξλέι.

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Κρήτη.

Μια ομάδα απαρτισμένη από ντόπιους αντάρτες και Βρετανούς στρατιώτες στοχεύουν να πετύχουν το ακατόρθωτο. Να απαγάγουν τον στρατηγό Κράιπε και να τον μεταφέρουν στο Κάιρο.
Ένας άθλος που θα μείνει στην ιστορία.

Άλλες Δραστηριότητες:

Αυτό μην το χάσετε:
Η
Blues μουσική βραδιά με τους «Blues Force» που για λόγους υγείας του κιθαρίστα George Frowick δεν έγινε με πλήρη σύνθεση τον Δεκέμβριο, θα είναι η πρώτη μουσική εκδήλωση του 2020 στο «Καλλίπολις», το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 8.30μμ.

Συνεχίζονται: Η Εικαστική Έκθεση «
Βότσαλα» του Μανώλη Περράκη, το Παζάρι Αλληλεγγύης 2019, και η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου.
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ
Σαββατοκύριακα: 12.00 - 2.00μμ & 7.00 - 8.00μμ

Σημαντική υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου», στο Μάθημα Μπριτζ, στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στο Σεμινάριο Κατασκευής Κοσμήματος, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα και τα ραντεβού.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «
Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:



 

1 σχόλιο: