Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Ρεμπέτικη & Λαϊκή Βραδιά για τα 3 χρόνια του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 8.00μμ

Με Ρεμπέτικη & Λαϊκή Βραδιά θα γιορτάσουν τα τρίτα γενέθλια του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα μέλη και οι φίλοι/ες της συλλογικότητας με όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 8.00μμ.

Στο πάλκο της όμορφης και φιλόξενης
αυλής του «Καλλίπολις» θα ανέβουν η Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνητικά) και ο Γιάννης Στακάς (κιθάρα - φωνητικά) που είναι γνωστοί για τις πολλές κεφάτες και αφιλοκερδείς συμμετοχές τους στα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για την ενίσχυση του «Καλλίπολις» θα υπάρχει μπουφές με ποτά και σπιτικά πιάτα, ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας, που βεβαιώνουν ότι για ακόμα μια φορά όσοι/ες παρευρεθούν θα γίνουν μια μεγάλη παρέα που τραγουδάει μαζί με τους καλλιτέχνες γνωστά ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το αναλυτικό Πρόγραμμα του Ιουνίου 2020

Μη χάσετε:

Παρασκευή  12 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ
«We cant breathe - θέλουμε να αναπνεύσουμε»
Συζήτηση για την κρατική καταστολή, την αστυνομική βία και τον ρατσισμό, με αφορμή τα δραματικά γεγονότα στις ΗΠΑ και τις μαζικές κινητοποιήσεις που προκάλεσε η δολοφονία του George Floyd, με τους Θανάση Παπαχριστόπουλο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Μαλαγκωνιάρη, συνταξιούχο αστυνομικό και ο Μανώλη Βανδώρο, στέλεχος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, και συντονιστή τον Ράουα Καρέμ, μέλος της συλλογικότητας.

Σάββατο 20 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ
Μουσικό Αφιέρωμα στη Χάρις Αλεξίου.

Παρασκευή  26 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ
Τα κοινωνικά προβλήματα που προκαλεί η πολιτική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, με τον Παύλο Πολάκη.

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:


Δείτε εδώ το μήνυμα του Δ.Σ. του «Καλλίπολις»


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα
Εργαστήρια Στιχουργικής και Κεραμικής, στα Μαθήματα Μπριτζ και στις Συνεδρίες Ψυχολογίας πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 ή με email στο kallipolis33@gmail.com.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «
Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου