Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Με Μουσικό Ταξίδι στο Ρεμπέτικο Τραγούδι γιορτάζει τα 4 Χρόνια ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με ένα όμορφο Μουσικό Ταξίδι στο Ρεμπέτικο Τραγούδι, ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας του, το Σάββατο 12 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ.

Στο πάλκο της φιλόξενης, όμορφης και κατάφυτης αυλής του «Καλλίπολις» θα ανέβουν η Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - τραγούδι) και ο Πέτρος Παύλου (κιθάρα - τραγούδι), γνωστοί & αγαπημένοι καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζέδες & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, όμως λόγω της αοριστίας και αντιφατικότητας των κυβερνητικών μέτρων, ακόμα και αν συνεχισθεί η απαγόρευση των συναυλιών, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς ζωντανή μουσική.


Έναρξη Νέων Προγραμμάτων:

Κάθε Δευτέρα, ώρα 7.00μμ
Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη, με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα

Κάθε Τρίτη, ώρα 8.00μμ
Εργαστήριο Tango με τον Μάνο Κιουτσούκαλη

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του Χώρου
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου