Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

Ξεκινάει ο Καφενές του Προέδρου στις όμορφες γωνιές της αυλής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Μια νέα δραστηριότητα, ο «Καφενές του Προέδρου» στις όμορφες γωνιές της κατάφυτης αυλής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», ξεκινάει την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί.

Το μενού του «Καφενέ» περιλαμβάνει συναντήσεις με κυριακάτικες εφημερίδες και κουβεντούλα, καφέ και ό,τι άλλο ζητηθεί, αλλά και επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ 
θα υπάρχει και ειδικό τραπεζάκι συζητήσεων για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, την αειφόρο ανάπτυξη, τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας κλπ με την Τζένη Καλασούντα που διδάσκει στο Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης του Χώρου.


Έναρξη Νέων Δραστηριοτήτων:

Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ
Οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην Αυλή του Χώρου με ή χωρίς ζωντανή μουσική, ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη: Συνάντηση γνωριμίας με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα & προγραμματισμός μαθημάτων

Τρίτη 8 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ
Εργαστήριο Tango: Συνάντηση γνωριμίας με τον διδάσκοντα Μανώλη Κιουτσούκαλη & προγραμματισμός μαθημάτων

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής στa Εργαστήρια & τα Προγράμματα:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου