Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

Συνάντηση Γνωριμίας του Εργαστηρίου Tango στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Την Τρίτη 8 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» θα γίνει η Συνάντηση Γνωριμίας του Εργαστηρίου Tango με τον Μάνο Κιουτσούκαλη, που θα κάνει το μάθημα, και θα συμφωνηθούν οι μέρες και ώρες των μαθημάτων.

Το αργεντινικο tango γεννήθηκε στο Buenos Aires στα τέλη του 19ου αιώνα και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το κόσμο.
Αισθησιακός και διαχρονικός χορός που βασίζεται στην επικοινωνία, στο σεβασμό και την ανθρώπινη επαφή.
Χωρίς σταθερό βηματολόγιο, βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και κρατά το ενδιαφέρον των χορευτών καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να το εξελίσσουν διαρκώς.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργαστήριο Tango:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com


Έναρξη Νέων Δραστηριοτήτων:

Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 8.30μμ
Οι φίλοι & οι φίλες του «Καλλίπολις» συναντιόμαστε στην Αυλή του Χώρου με ή χωρίς ζωντανή μουσική, ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Ο «καφενές του Προέδρου»: Συναντήσεις με κυριακάτικες εφημερίδες, καφέ και κουβεντούλα στις όμορφες γωνιές της Αυλής του Χώρου

Κυριακή 6 Ιουνίου, ώρα 11.00πμ
Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη: Συνάντηση γνωριμίας με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα & προγραμματισμός μαθημάτων

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου