Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Συνάντηση Γνωριμίας του Εργαστηρίου Salsa στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, ώρα 7.00μμ, στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» θα γίνει η Συνάντηση Γνωριμίας του Εργαστηρίου Salsa με τον Κώστα Λαμπρόπουλο, που θα κάνει το μάθημα, και θα συμφωνηθούν οι μέρες και ώρες των μαθημάτων.

Ο διασκεδαστικός και γεμάτος ενέργεια χορός της Salsa είναι ο πιο δημοφιλής της Λατινικής Αμερικής επειδή είναι πολύ εύκολος να τιν μάθει κανείς και απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών.
Ο χορός της Salsa έχει εύκολα βήματα, γρήγορες στροφές και ξεσηκωτικό ρυθμό.
Εκτός από τη Salsa, θα διδαχθούν Bachatta και Cha Cha Cha.
Το καλοκαίρι έφτασε, χορέψτε Latin.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Εργαστήριο Salsa:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com


Άλλα Νέα Προγράμματα:

  • Κάθε Δευτέρα, ώρες 7.00 - 9.00μμ
    Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη, με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα.
  • Κάθε Τρίτη, ώρες 8.00 - 9.00μμ
    Εργαστήριο Tango με τον Μάνο Κιουτσούκαλη.
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πληροφορίες για τα Εργαστήρια Μαθημάτων & Σεμιναρίων που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου