Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021

«Πάμε απόψε για σεργιάνι» με Ρεμπέτικα & Λαϊκά στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

«Πάμε απόψε για σεργιάνι» με Ρεμπέτικα & Λαϊκά Τραγούδια και ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» συνεχίζει τις καλοκαιρινές συναυλίες, το Σάββατο 3 Ιουλίου στις 8.30μμ (συνιστάται η προσέλευση να γίνεται στις 8.00μμ ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού).

Το «Καλλίπολις» θα υποδεχτεί στην όμορφη, φιλόξενη και δροσερή αυλή του τον Βαγγέλη Βλαβιανό
(μπουζούκι - φωνητικά), τον Βαγγέλη Νικολαΐδη (κιθάρα - φωνητικά) και τη Χριστίνα Μπελά (κρουστά - φωνητικά) - γνωστούς κι αγαπημένους καλλιτέχνες και από άλλες εμφανίσεις τους στον Χώρο, ενώ για πρώτη φορά θα παίξει ο Χανιώτης λυράρης Δημόκριτος Δαμαβολίτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχει μπουφές - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας, που βεβαιώνουν ότι για ακόμα μια φορά όσοι/ες παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένα ρεμπέτικα, λαϊκά, αλλά και νησιώτικα τραγούδια.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι κανόνες της πολιτείας.

Το Πρόγραμμα του Ιουλίου 2021 αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες, αφού συγκληθεί η Σύσκεψη Μελών & Φίλων

Νέες Δραστηριότητες:

Εργαστήριο Κηπουρικής & Κομποστοποίησης στην πόλη
Κάθε Δευτέρα, ώρες 7.00 - 9.00μμ, με τη σύμβουλο περιβάλλοντος Τζένη Καλασούντα.

Εργαστήριο Salsa
Κάθε Τρίτη, ώρες 7.00 - 8.00μμ, με διδάσκοντα τον Κώστα Λαμπρόπουλο.

Εργαστήριο Tango
Κάθε Τρίτη, ώρες 8.00 - 9.00μμ, με διδάσκοντα τον Μανώλη Κιουτσούκαλη.

Δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου