Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Συνάντηση γνωριμίας με το Ψυχόδραμα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνάντηση γνωριμίας με το Ψυχόδραμα διοργανώνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ώρα 5.30μμ, ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» και η συζήτηση - παράσταση θα γίνει με τη Ρενέτα Ελευθερίου και τον Γιάννη Κοντό.

Προσοχή: Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά για περιορισμένο αριθμό ατόμων, γι' αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα που αναφέρονται πιο κάτω ή στο email του «Καλλίπολις».

Το ψυχόδραμα έχει σχέση με το θέατρο αλλά δεν είναι θέατρο. Στο ψυχόδραμα ο πρωταγωνιστής καλείται να είναι επί σκηνής ο εαυτός του με στόχο τη συνειδητοποίηση των προσωπικών του ρόλων που διαδραματίζει στην καθημερινή του ζωή.

Λίγα λόγια για τους συντονιστές:

Η Ρενέτα Ελευθερίου είναι Ψυχολόγος, Θεραπεύτρια.
Σπούδασε φιλοσοφία και ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Ομαδική Αναλύτρια και Ψυχοδραματίστρια.
Μέλος της επιστημονικής επιτροπής Fepto και εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος.

Ο Γάννης Κοντός είναι τελειόφοιτος Εκπαιδευόμενος Ψυχόδραματιστής.
Τελειόφοιτος ανθρωπιστικών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συντονίζει Ομάδες Κοινοτήτων Παιδιών και Ενηλίκων στην Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου