Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Μ. Γλέζος: Ο Αλ. Τσίπρας ταυτοποιήθηκε με την Ιστορία (video)

Ταυτοποιήθηκε με την Ιστορία ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε ο Μανώλης Γλέζος αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, μιλώντας
στον τηλεοπτικό σταθμό "Mega",  ενώ είπε επίσης ότι του θύμισε το γράμμα του Ζαχαριάδη το 1940 και μάλιστα «κάτω από άλλες συνθήκες».   

»Αυτοί θα τηρήσουν όλη τη δυνατότητα που έχουν, θα παρουσιάσουν μερικούς με χαμόγελα, μερικούς με μια λύση συμβιβαστική, μερικούς με σκληρή γραμμή. Είναι κατανεμημένοι οι ρόλοι που έχουν παίξει ως τώρα και που θα συνεχίζουν να τους παίζουν.

Εμείς, σε όσους έρθουν με χαμόγελα, θα θυμηθούμε την ελληνική παροιμία "φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"», ανέφερε για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Πρόσθεσε ότι το θέμα για την Ελλάδα είναι να σταθεί με βάση τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της χώρας και εκτίμησε ότι η έκβαση των συζητήσεων με την Ευρώπη θα εξαρτηθεί από το εάν η Ελλάδα επιμείνει στις θέσεις της.

«Θεωρώ ότι όπως σπάσαμε τα μούτρα του φασισμού το 1940, όπως τότε, μόνο ο ελληνικός λαός με το έπος του 1940-41 κατέρριψε το μύθο του αήττητου άξονα θα γίνει το ίδιο αρκεί να αντισταθούμε σε όλων των ειδών τις περιπτώσεις», συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή: www.stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου