Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Στο Προεδρείο του ΣΠΑΥ ο Γλυφαδιώτης Θανάσης Ηλιόπουλος

Η δημοτική κίνηση "Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία" χαιρετίζει την εκλογή του δημοτικού συμβούλου Θανάση Ηλιόπουλου ως τακτικού μέλους στο
τριμελές προεδρείο του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), μια εκλογή που δίνει σημαντικές προοπτικές και αποτελεί μεγάλη επιτυχία και για τη Γλυφάδα.

Μέλη του ΣΠΑΥ, σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι δήμοι: Αγ. Παρασκευής, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου-Χολαργού.


Και συνεχίζει η ανακοίνωση της "Ανατροπής στη Γλυφάδα":
"Την εκλογή του συναγωνιστή μας στήριξαν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς στους δήμους αυτούς και άλλοι εκπρόσωποι δήμων που αναγνωρίζουν τους πολύχρονους αγώνες της δημοτικής μας κίνησης και προσωπικά του Θανάση Ηλιόπουλου στην προστασία του Υμηττού.
Ανοίγονται μπροστά μας σημαντικές δυνατότητες για την προώθηση της αναδάσωσής και της ανάπτυξης της πυροπροστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού, για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα του, για την προστασία του από την οικοπεδοποίηση ή την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και ειδικότερα για την πόλη μας την απομάκρυνση του στρατοπέδου της Αεροπορίας ΕΤΗΜ και των κέντρων υπερυψηλής τάσης (ΚΥΤ) και την αποτροπή της δημιουργίας νεκροταφείου σε αναδασωτέα περιοχή της Α΄ Ζώνης του Υμηττού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου