Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Άλλα αντ' άλλων από τη δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης για τον καθαρισμό του Υμηττού (video)

Στο διαγωνισμό του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπλασης Υμηττού) έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για τον καθαρισμό του βουνού από τα ξερά χόρτα και τα σκουπίδια
η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα (!) πράγμα που σημαίνει ότι το καλύτερο σενάριο είναι ο εργολάβος να πιάσει δουλειά τον Ιούνιο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΠΑΥ είχε συνεδριάσει στις 24 Μαρτίου και είχε αποφασίσει την διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την απομάκρυνση των χόρτων και των σκουπιδιών από 10 περιοχές του Υμηττού, μεταξύ των οποίων και η Αργυρούπολη.



Ο διαγωνισμός αυτός δεν έγινε ποτέ και μπροστά στο πρόβλημα που ανέκυψε αποφασίστηκε να σπάσει το έργο ανά δήμο και να γίνουν πρόχειροι διαγωνισμοί. Το εγχείρημα ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και πρέπει να κυλήσουν όλα ρολόι για να μπουν οι εργολάβοι τον Ιούνιο.

Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης εκπροσωπείται στον ΣΠΑΥ από τους Θανάση Καλύβα και Λάζαρο Τογρίδη. Στο δημοτικό συμβούλιο της 20ης Μαΐου ο Χρήστος Βλάχος, σύμβουλος της Δημοτικής Συνεργασίας έκανε ερώτηση για αυτό το ζήτημα.

Άλλα όμως απάντησε ο εκπρόσωπος του ΣΠΑΥ Θανάσης Καλύβας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο διαγωνισμός προχωράει και σύντομα θα ξεκινήσει το έργο και άλλα είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Κρητικός, ο δε αντιδήμαρχος πόλης και εκπρόσωπος του ΣΠΑΥ, Λάζαρος Τογρίδης δεν πήρε καν τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου