Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ψεύτη βγάζει τον αντιδήμαρχο Συρίγο το 7ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης

Mε τον πολιτικό "Πινόκιο" και με παραλληλισμούς σε αναφορές του τύπου "λεφτά υπάρχουν" το 7ο Δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης ενημερώνει την ευρύτερη κοινωνία για τα κονδύλια που ακόμη έρχονται από τον Δήμο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Πολύδωρο Συρίγο.

Όπως φαίνεται και από την σκωπτική αλλά και καταγγελτική ανακοίνωση της προέδρου του Συλλόγου Γονέων Μαρίνας Δεκούλου, ο αντιδήμαρχος Συρίγος υπόσχεται κατ' επανάληψη χρήματα και παρεμβάσεις στο σχολείο, που ουδέποτε τους τελευταίους αρκετούς μήνες έχει πραγματοποιήσει.

Αποκορύφωμα δε, το στεφάνι της σπασμένης μπασκέτας του συγκεκριμενου Δημοτικού που για 7 μήνες παραμένει...ως έχει. Σπασμένη. Οι υποσχέσεις βέβαια και τσάμπα είναι και αμέσως έρχονται.

Ακολουθεί η καταγγελία η οποία εχει αναρτηθεί και στο blog του 7ου Δημοτικού Νέας Σμύρνης 7dsns.blogspot.com:

"Πέρασαν 7 μήνες από τότε που ενημερώσαμε πρώτη φορά για την σπασμένη μπασκέτα του σχολείου μας, και πριν 6 μήνες πέρασε από το σχολείο μας ο αντιδήμαρχος παιδείας και δεσμεύτηκε πως θα μπει. Αναρωτιέμαι γιατί ακόμα περιμένουμε. Γιατί τα παιδιά μας να μην έχουν 2 μπασκέτες να παίζουν όπως σε άλλα σχολεία. Γιατί να μην μπουν προστατευτικά από τον δήμο... δεν έχει λεφτά; δεν μπορεί να βρει εργολαβία;

Ενοχλούμε σχεδόν κάθε μήνα για αυτό, και μας λένε από Δευτέρα θα μπει. Θα προτιμούσα να μου πείτε ότι δεν μπορείτε παρά να είμαι στην αναμονή τόσο καιρό. Πρώτη φορά στα 10 χρόνια που είμαι στον σύλλογο δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα που έχουμε, παρά μόνο η καθαρίστρια . Είμαι λυπημένη, γιατί πίστευα πως θα μπορούσε ο δήμος μας να είχε την παιδεία και τα σχολεία λίγο πιο ψηλά.

Δεν λέω, κονδύλια έχει, σε εμάς δεν ήρθαν... σε άλλα σχολεία μπορεί.
Λέτε να είναι προσωπικό;;;

Εμείς πάντως σας καλούμε στις γιορτές μας και σας ευχαριστούμε όταν υλοποιείτε πράγματα στο σχολείο. Το καλοκαίρι με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε την δημιουργική απασχόληση. Μπασκέτες δεν θα χρειαστείτε τότε;

Επίσης λέτε για απογευματινή καθημερινή δημιουργική απασχόληση στα σχολεία. ναι να κάνετε ☺ κι εμείς θα θέλαμε πάρα πολύ να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα αυτό, αφού βέβαια μας φτιάξετε τα απαραίτητα και αναλάβετε και την ευθύνη των ζημιών άμεσα και όχι μετά από 7 μήνες.

Δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα φτάνουν σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Όπως καλύψατε έξοδα σε άλλα σχολεία, καλύψτε και σε εμάς... κι εμείς στην Νέα Σμύρνη ανήκουμε. Ή μήπως όχι;;;

η πρόεδρος του Δ.Σ.
Μαρίνα Δεκούλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου