Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Αν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας έμενε στο βουνό, ίσως να ήταν πιο παραγωγικός & ποιοτικός...


Πάνω από μια εβδομάδα παραμένουν, ο ένας δίπλα στον άλλον, δυο σωροί από κλαδέματα στο πεζοδρόμιο αλλά και στο οδόστρωμα της οδού Χαλδείας στο Ελληνικό.

Οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε πιο κάτω είναι από την Παρασκευή 29 Ιουλίου, οι τελευταίες είναι από χθες 4 Αυγούστου.


Σε αυτό το διάστημα μαζί με τα κλαδέματα συσσωρεύτηκαν σακούλες με άγνωστο περιεχόμενο, έπιπλα, στρώμα κρεβατιού κλπ, ενώ κάποιοι περαστικοί -προφανώς- συνέβαλαν κι αυτοί με διάφορα αντικείμενα (υποθέτουν ότι κάποιος θα τα μαζέψει όλα μαζί;) δημιουργώντας έτσι δυο εστίες μόλυνσης.

Μόλις χθες δίναμε συγχαρητήρια στους οδοκαθαριστές για τη δουλειά που έκαναν την Τετάρτη κι αναδεικνύαμε τις ευθύνες της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου που δεν διασφαλίζουν ούτε καν τον στοιχειώδη προγραμματισμό, ώστε να είναι αποτελεσματικοί οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Δεν γνωρίζουμε πόσον καιρό αφιέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κρητικός στο βουνό τελειοποιώντας τη λεπτομέρεια, που -από όσα βλέπουμε από την επαγγελματική φωτογράφιση- τα πάει περίφημα....

Μήπως όμως θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες της τέχνης και να αφήσει τα χοντρά (τέτοια είναι τα σκουπίδια) για κάποιον με μικρότερο χαμόγελο και μεγαλύτερο αποτέλεσμα;

Η πρώτη εστία

29 Ιουλίου: η πρώτη φωτογράφιση

2 Αυγούστου: Όποιος περνάει συμπληρώνει το ντεκόρ

4 Αυγούστου: περάσαμε απέναντι για να χωρέσει όλος ο σωρός

Η δεύτερη εστία

29 Ιουλίου: η πρώτη φωτογράφιση

1η Αυγούστου: προστέθηκαν και τα έπιπλα

2 Αυγούστου: πλήρες σετ για κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κήπο

4 Αυγούστου: κάποιος χρειαζόταν στρώμα

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου