Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Απείλησαν να τον κάψουν ζωντανό μέσα στην επιχείρησή του στον Άλιμο, πήραν 120.000 ευρώ και τον άφησαν ελεύθερο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών κακοποιών που απήγαγαν, χθες το βράδυ, 41χρονο
επιχειρηματία από το σπίτι του στα Πατήσια.

Οι δράστες, αφού τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της επιχείρησής του στον Άλιμο, πήραν 120.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και τον άφησαν ελεύθερο.


Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης βιαιότητας των τριών δραστών, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ήταν ότι σε κάποια στιγμή τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό, εάν δεν τους αποκάλυπτε πού έχει κρυμμένα χρήματα.

«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που "χτυπάει" χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων» τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι άγνωστοι δράστες λίγο μετά τις 20:00 απήγαγαν τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει φορολογικό γραφείο και είναι παράλληλα εκπρόσωπος εταιρείας στοιχημάτων, ενώ στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει, με το πολυτελές αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, στην έδρα της επιχείρησής του στον 'Aλιμο, αφού προηγουμένως τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, οι τρεις κακοποιοί μιλούσαν σπαστά ελληνικά και η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται πιθανότατα περί αλλοδαπών.

Μόλις έφτασαν στην επιχείρησή του στον Άλιμο, όπου βρίσκονταν ο φύλακας και μια υπάλληλος, οι ληστές ανάγκασαν τον 41χρονο να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ' όπου πήραν 120.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην αστυνομία.

Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον επιχειρηματία, μαζί με τον φύλακα και την υπάλληλο, να μπουν στο αυτοκίνητό του, ενώ κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδρομή τούς ακολουθούσε και ένα άλλο όχημα. Σε κάποια στιγμή τους απελευθέρωσαν, ενώ στη συνέχεια οι δράστες έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα, στη Ριζούπολη, και εξαφανίστηκαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου